Wireless kart mı yoksa USB adaptör mü ?

trezeguet12

Hectopat
Katılım
14 Mart 2011
Mesajlar
13
Merhaba arkadaşlar. Dell 5110 serisi dizüstü bilgisayarım var. Kronik wifi sorunu bu bilgisayarda. (Kopmalar ve ya durduk yere sinyal zayıflaması) İntel centrino wireless N1030 kart var üstünde. Kartı değiştirmek istesem çok zor yerde bayağı uğraştıracak. Onun yerine usb wifi adaptör alsam ve üstündekini devre dışı bıraksam eskisinden daha iyi performans alabilir miyim. Deneyen var mı daha önce acaba.
 
Eyvallah hocam teşekkür ederim mesaj için. Windows 8.1 orjinal kurulu zaten. Bu kart için çıkan bütün sürücüleride denedim. Windows 7 den beri bu bilgisayarı kullanıyorum ara sıra upgrade yaparak. Yazılımla ilgili bir sorun değil onu söyleyeyim. Wifi kartı sorunlu ve ya uyumsuz anakartla öyle diyeyim. Bu zamana kadar idare ettim işte. Wifi kartının bulunduğu bölgeye erişmem için kasayı tamamen sökmem gerekiyor. Zaten plastik kasa ssd takmak için açtım en son boşluklar oluştu düşün işte :) . Üzerindeki wifi kartı devre dışı bırakıp usb'den bir wifi adaptör bağlasam nasıl olur asıl sorum bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 100 lira diyelim mesela.Birkaç sorum daha olacak.Usb standartı farkedermi bu adaptörlerde.Bende usb 3.0 var mesela.İkincisi bendeki kart 54 mbps destekli sanırım.Alacağım usb adaptör 300 mbps olsa bir sorun olurmu yani anakartla bir ilgisi var mı bu durumun destekleme yönünden.Son aklıma gelen soru bende bir repeater var mesela onunla internete bağlandığımda 5 seviye gösteriyor ama hız çok düşük oluyor.Bu usb adaptörlerdede sahte bağlantı oluyormu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı