Arkadaşlar ilk defa kablosuz Wireless mouse sipariş edeceğim ama nasıl şarj edileceğini bilmiyorum. Normal adaptörü prize sokup mu şarj edeceğiz yoksa farklı bir şekilde mi?
Arkadaşlar ilk defa kablosuz Wireless mouse sipariş edeceğim ama nasıl şarj edileceğini bilmiyorum. Normal adaptörü prize sokup mu şarj edeceğiz yoksa farklı bir şekilde mi?
Elektronik aletleri nasıl şarj ediyorsen öyle edeceksin tabi ki. Farelerin bir ayrıcalığı yok. Yanında kablo veriyorlar Type-C olur muhtemelen onu fareye takıp adaptöre takacaksın. İstersen de bilgisayara da takabilirsin. O da 5V olduğu için fark etmez.
Elektronik aletleri nasıl şarj ediyorsen öyle edeceksin tabi ki. Farelerin bir ayrıcalığı yok. Yanında kablo veriyorlar Type-C olur muhtemelen onu fareye takıp adaptöre takacaksın.