Elektronik aletleri nasıl şarj ediyorsen öyle edeceksin tabi ki. Farelerin bir ayrıcalığı yok. Yanında kablo veriyorlar Type-C olur muhtemelen onu fareye takıp adaptöre takacaksın. İstersen de bilgisayara da takabilirsin. O da 5V olduğu için fark etmez.Arkadaşlar ilk defa kablosuz Wireless mouse sipariş edeceğim ama nasıl şarj edileceğini bilmiyorum. Normal adaptörü prize sokup mu şarj edeceğiz yoksa farklı bir şekilde mi?
Adaptöre değil, bilgisayar portuna takacak.Elektronik aletleri nasıl şarj ediyorsen öyle edeceksin tabi ki. Farelerin bir ayrıcalığı yok. Yanında kablo veriyorlar Type-C olur muhtemelen onu fareye takıp adaptöre takacaksın.
Yanında alıcı, dönüştürücü, kablo gibi şeyler geliyor mouse'un ön kısmından kablo ile şarj edeceksiniz normal bir telefon gibi.Arkadaşlar ilk defa kablosuz Wireless mouse sipariş edeceğim ama nasıl şarj edileceğini bilmiyorum. Normal adaptörü prize sokup mu şarj edeceğiz yoksa farklı bir şekilde mi?
5V çıkış veren adaptör ve bilgisayar portu aynı.Adaptöre değil, bilgisayar portuna takacak.
Ne? Genelde tüm wireless oyuncu fareleri şarjlı.Genelde pilli oluyorlar. Sarjliysa da kullanma kilavuzunda yazar.
Bİr ucu usb, bir ucu type-c kablo gelecek mouseun yanında onunla şarj edeceksin, mouseun markasına göre driverı vardır oradan kontrol edersin.Arkadaşlar ilk defa kablosuz Wireless mouse sipariş edeceğim ama nasıl şarj edileceğini bilmiyorum. Normal adaptörü prize sokup mu şarj edeceğiz yoksa farklı bir şekilde mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.