Wireless mouse nasıl şarj edilir?

Arkadaşlar ilk defa kablosuz Wireless mouse sipariş edeceğim ama nasıl şarj edileceğini bilmiyorum. Normal adaptörü prize sokup mu şarj edeceğiz yoksa farklı bir şekilde mi?
Mause büyük ihtimalle TYPE-C. Diğer ucu USB olan bir kablo içinden çıkacaktır, bu şekilde bilgisayarına takıp kullanabilirsin.

Tamam da kankam şarj ederken kullanamayacak o şekilde. Bilgisayara takarsa hem kullanır hem şarj eder. Ayrıca bazı farelerde şarj başlaması için işletim sisteminin tetiği gerekiyor. Adaptör mantıklı değil yani.
Alakası yok. Fareyi değil içindeki batarya/pili şarj ediyoruz. Tetik vs. gerekmiyor. Ayrıca bazı fareler şarj olurken kullanım imkanı sunmuyor.

Tamam da kankam şarj ederken kullanamayacak o şekilde. Bilgisayara takarsa hem kullanır hem şarj eder. Ayrıca bazı farelerde şarj başlaması için işletim sisteminin tetiği gerekiyor. Adaptör mantıklı değil yani.
Eğer mouse'ta şarj olurken kullanma özelliği varsa kullanabilir örnek olarak kendi mouse'um olan Darmoshark M3S Pro şarjda iken kullanabiliyorum sonuç olarak. Kullanılabilir.

Ne? Genelde tüm wireless oyuncu fareleri şarjlı.
Razer Basilisk bilmem ne var su an avucumda, pilli. Huawei'nin kendi mouse'u var, pilli. Benim gorduklerim pilli de ne fark eder simdi? Tamam seni mi kiracagim, geneli sarjli olsun.

Razer Basilisk bilmem ne var su an avucumda, pilli. Huawei'nin kendi mouse'u var, pilli. Benim gorduklerim pilli de ne fark eder simdi? Tamam seni mi kiracagim, geneli sarjli olsun.
Huawei mouse ofis faresi olduğu için pilli olmasi normal. Razer'in düşük bütçeli ürettiği fareler pilli, ancak Wraith'e bakabilirsiniz asıl oyuncu fareleri için. Alayı şarjlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı