5k ya çıksam ne önerirsin?Bütçede alabileceğin en iyisi şu anlık bu.
razer viper v3 pro yu da öneriyolar onun hakkında bilgin var mı? şu anda amazonda 4750tl
5k ya çıksam ne önerirsin?Bütçede alabileceğin en iyisi şu anlık bu.
5K ya çıksam ne önerirsin?
Razer Viper V3 Pro'yu da öneriyorlar onun hakkında bilgin var mı? Şu anda Amazon'da 4750TL
Lamzu Thorn 4k öneririm kullanıyorum şekli, bileşenleri ve malzeme yapısı gayet kaliteli. Ayrıca Wraith'te cam skatezleri de mevcut2.5-3 k arası. Değecek bir maus olursa 4.5 k ya kadar çıkabilirim
tamamdır teşekkür ederimGerek yok derim. İkisiyle de oyun oynayacaksın neden fazla para vermek istiyorsun ki? İstediğin kadar paran olsun hocam gerek yoksa gerek yoktur, bunu alın geçin tavsiyem o yönde ama siz bilirsiniz.
Ben o markalara bakmıyorum genellikle, yurt dışı markalar o markalara göre çok daha cazip.
Razer Viper V3 Pro'yu da öneriyorlar onun hakkında bilgin var mı? Şu anda Amazon'da 4750TL.
dongle ile 4700 e geliyor nerdeyse scyrox daha mantıklı gibi duruyorLamzu Thorn 4k öneririm kullanıyorum şekli, bileşenleri ve malzeme yapısı gayet kaliteli. Ayrıca Wraith'te cam skatezleri de mevcut
Scyrox yeni marka olduğu için belki kronik sıkıntısı vardır diye tercih etmedim fakat onun haricinde tercih edilebilir. Fakat Scyrox V6 Palm, Scyrox V8 Claw tutuşlar içindir bunları da aklınızda bulunsun başka farkları da yokdongle ile 4700 e geliyor nerdeyse scyrox daha mantıklı gibi duruyor
Scyrox yeni bir marka değil.Scyrox yeni marka olduğu için belki kronik sıkıntısı vardır diye tercih etmedim fakat onun haricinde tercih edilebilir. Fakat Scyrox V6 Palm, Scyrox V8 Claw tutuşlar içindir bunları da aklınızda bulunsun başka farkları da yok
Hocam sadece 2 ürünü var, Lamzu ile bağlantısı var diye hatırlıyorum ama yine de daha yeni kuruldu gibi bir şey var. Ayrıyeten şuan bu markayı hiç kimse doğru düzgün de tanımıyor e-sporcular, yayıncılar ve diğer çoğu normal oyuncularScyrox yeni bir marka değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.