Merhaba belirli bir bütçem yok. Rival 600 kullanıyordum bir anda dün bozuldu o yüzden Wireless mouse arayışına girdim. Kulaklık, klavye ve mouse pad komple SteelSeries fakat baktığım zaman düzgün bir mouse göremedim Aerox 5 dışında. Herkes Viper V3 veya Logi Superlight vs öneriyor öneri alabilir miyim?
Merhaba belirli bir bütçem yok. Rival 600 kullanıyordum bir anda dün bozuldu o yüzden Wireless mouse arayışına girdim. Kulaklık, klavye ve mouse pad komple SteelSeries fakat baktığım zaman düzgün bir mouse göremedim Aerox 5 dışında. Herkes Viper V3 veya Logi Superlight vs öneriyor öneri alabilir miyim?
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Logitech G pro x2 öneririm, şuan 6 bin TL falan. Mouse için 7.5, 8 bin TL vermek gereksiz olur, hele ki Wraith'den hiç alınmaz, aldın beğenmedin, iade edemeyeceksin, sorun çıkması halinde de arayamazsın, çünkü telefon numaraları yok. Maille günlerdir uğraş dur. Logitech G pro x2 en çok tercih edilen mousedir, pişman etmez. 2 yıldır kullanıyorum bir sorununu görmedim.
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!