Wireless oyuncu klavye önerisi

Bütçe
10000

meankka

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16GB Ram
1500Gb SSD
Asus 2K 180hz
Samsung 1080p 165hz
Logitech Mx Mini
Logitech Mx Master 3s
Scyrox V6
Merhaba,

Wireless, tepki süresi vs düşük olan kaliteli evladiyelik bir mekanik klavye arıyorum. Bu konularda pek bilgim yok. Araştırdığım kadarıyla da Corsair K65 mini ve SS Apex Pro Mini klavyelerini buldum fakat illa bu ikisinden biri olacak değil önerilere açığım. Tek isteğim kompakt olması. Bütçe sıkıntım bulunmuyor dilediğinizi önerebilirsiniz. Tabii düşük bütçeli klavyeleri önerirseniz tadından yenmez.

(Ağırlıklı olarak CS2 oynuyorum önerileri ona göre yaparsanız sevinirim)

Yüksekten düşüğe sıralamaya çalıştım.

Son düzenleme:

W75 kablosuz değil.

Hocam Wireless W75?

Öneriler için teşekkür ederim. Biraz bakındım da Akko markasının ürünü o özelliklere rağmen neden bu kadar ucuz bilginiz var mı?

Öneriler için teşekkür ederim. Biraz bakındım da Akko markasının ürünü o özelliklere rağmen neden bu kadar ucuz bilginiz var mı?

Genelde malzeme kalitelerinde belirgin farklar oluyor. Tabii switchleride aynı değil. Sadece hepside manyetik diye biliyorum.

Ayrıca boyut farkları da var. Bu da muhtemelen daha az malzeme kullanılmasını kolayaştırmış olabilir.

Genelde malzeme kalitelerinde belirgin farklar oluyor. Tabii switchleride aynı değil. Sadece hepside manyetik diye biliyorum.

Ayrıca boyut farkları da var. Bu da muhtemelen daha az malzeme kullanılmasını kolayaştırmış olabilir.

Benim için farklı bir yol açtın teşekkür ederim. Mutlaka bakacağım, yüksek ihtimalle tercihimi gereksiz pahalı ürünlerdense böyle bir üründe yapacağım. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı