Wireless oyuncu kulaklık önerisi

Corsair HS80 Max Wireless öneririm. Max modelini Türkiye'de bulması çok zor, ben Amazon Japonya üzerinden aldım. Yurt dışından alamam dersen HS80 RGB Wireless da bakabilirsin. Rahatlık, ses ve bass kalitesi, harika mikrofonu, 60 saat şarj süresi (sadece Max modelinde) gibi artıları var.

Şu an İtopya uzerinde var ancak kronik sorunlu bir kulaklık ise veyahut da siz boyle bir durum yasadıysanız bir geri dönüş saglar misiniz?
 
G PRO X 2 hiçbir şekilde önermiyorum. 2. versiyonun mikrofon kalitesi çok kötü. Aldığım gibi iade ettim ve ilk versiyonuna geri döndüm. Ses kalitesi güzel diye düşünerek alacaksan onun yerine o fiyata stüdyo seti dizebilirsin.
 
Birkac konuda da okudum bayağı tavsiye ediyorlar ancak bilemedim fiyatica gayet iyi. Siz kullandinizmi dip ses problemi falan var mı?

Ben kullanmadım fakat araştırdığım ve almayı düşündüğüm bir model. Olumsuz yorumlara çok az rastladım, neredeyse 4 yıl Arctis 5, öncesinde de bir süre Arctis 1 kullandım, her yönüyle çok memnun kaldım. 5'i satarsam üzerine ekleyip bunu almayı planlıyorum. Farklı SS ürünleri de kullandım ve kullanmadıklarımı deneyimleme şansım da oldu, bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı