Wirelless'ta Ünlem İşareti Çıkıyor

Avast AV kullanınca ne oluyor? Bendeki Free versiyon. Şifresini unuttum gerçi HDD'de kaldı şuan Windows yok ama sorun ağ kartında olabilir.
Avast!'ın son sürümüne güncelleme yaptığınızda ilk başta bir hizmeti çalıştıramıyor. Ondan sonra olanlar oluyor. Çözmenin tek yolu Avast!'ı tamir ettirmek. Bende Avast! Premier until 2050 kullanıyorum.

Sorun ağ kartında olduğunu sanmıyorum aynı kabloyu ablamın bilgisayarına taktık (aynı bilgisayar modeli) yine yoktu.

Modemi ara yüzünden sıfırla resimdeki gibi. Kesinlikle fabrika ayarlarına döndür.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    37,2 KB · Görüntüleme: 467
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen bilgisayardaki ethernet girişi arıza yapmıştır. Aynı kabloyu başka bilgisayara taktığınızda böyle bir sorun yoksa sorun sizin bilgisayarınızda demektir. Bilgisayardaki ethernet girişinin tellerini kontrol edin. Olmazsa veya tamir etme gibi bir durumun yoksa kablosuz kullanabilirsin. Ayrıca sorun yazılımsal da olabilir.

Muhtemelen bilgisayardaki ethernet girişi arıza yapmıştır. Aynı kabloyu başka bilgisayara taktığınızda böyle bir sorun yoksa sorun sizin bilgisayarınızda demektir. Bilgisayardaki ethernet girişinin tellerini kontrol edin. Olmazsa veya tamir etme gibi bir durumun yoksa kablosuz kullanabilirsin. Ayrıca sorun yazılımsal da olabilir.

Ablamın bilgisayarında da yok.

Merhaba,

Problem yaşadığın vakit Komut Satırı(CMD)'nı açıp,
Ping google.com -t
Komutu girerek google'a sürekli ping atabilir misin ? Ping isteklerinde cevap gelmez ise bana,
tracert -d google.com
Komutunu kullanarak ekran görüntünü paylaşabilirsen problemin nereden kaynaklandığını beraber çözümleyelim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı