Wirelless'ta Ünlem İşareti Çıkıyor

Artık bu da çıkıyor. :(

ZSyzQNq.png

Not: Modem birkaç güne değişebilir.

Merhaba,
Hattınızda DSL kaynaklı problem oluşmuş gibi gözüküyor. Arıza ya Türk Telekom Yada modem kaynaklı modem arayüzünüz üzerinden hattınızın download / upload margin değelerlerini kontrol etmenizde fayda var. İç tesisatınızda ek kablo var ise bu bağlantınızı etkiliyor olabilir. Sonuçlarınızı paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olurum :)

Hem ISS hemde dağıtıcıyla görüşün.
Ethernet bağlantılarını kontrol et. Düzelmiyorsa en başında dediklerimi yapacaksın.
Dağıtıcı dediğiniz bizim komşu herhalde. Açıkçası pek teknolojiyle araları yok. Söylediğim gibi başka bilgisayardan da denedik ama sonuç aynı.

Dağıtıcı dediğiniz bizim komşu herhalde. Açıkçası pek teknolojiyle araları yok. Söylediğim gibi başka bilgisayardan da denedik ama sonuç aynı.
Dağıtıcı dediğim T.Telekom. ISS: TTnet, Superonline vb.
Hangisi ise bunları demek istedim. Siz birde bunun üstüne farklı bir kaynaktan çekiyorsan o kaynakta da sorun olma ihtimali vardır.

Dağıtıcı dediğim T.Telekom. ISS: TTnet, Superonline vb.
Hangisi ise bunları demek istedim. Siz birde bunun üstüne farklı bir kaynaktan çekiyorsan o kaynakta da sorun olma ihtimali vardır.
Bugün komşu aileme bilgili gözlerle ''Sorun modemden. Değiştireceğiz.'' demiş (!) Bakalım çözülecek mi.

Merhaba,

Problem yaşadığın vakit Komut Satırı(CMD)'nı açıp,

Komutu girerek google'a sürekli ping atabilir misin ? Ping isteklerinde cevap gelmez ise bana, Komutunu kullanarak ekran görüntünü paylaşabilirsen problemin nereden kaynaklandığını beraber çözümleyelim :)

Buyurun ;
xA5Ra61.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DSL Bağlantısı sorunu kablo ile alakalı olabilir. Hattan gelen kablonun diğer kablo ile birleştirildiği kısmı kesip bir daha birleştirip deneyin. Benim başıma sadece o geldi sorunu öyle çözdüm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı