Wise alternatifi uygulama var mı?

Her giren paradan sabit 0,9 euro kesiyor. Bu iyi ama para çekme alt limiti 40 euro ve 400 euro altı çekersen, 8 euro alırım diyor. 400 euro sonrası da 4 euro falan kesecek diye düşünüyorum. Yani ben payoneer beğenmedim. Wise giren paradan kesmiyor ve gönderdiğin tutar ne olursa olsun, sabit 3,83 Euro keserek gönderiyor.

PayPal to Wise

Wise to Ziraat Bankası akar. 💪

Hepsini test ettim. Uption verdiği inanı PayPal kabul etmiyor. Az önce yazdım, payoneer denedim, çok fazla kesinti uyguluyor. Zen üye oldum, deneyemedim, hâlâ onay gelmedi. Skrill sabit %2 kesiyor ve BTC gönderiyor. Ama en iyisi Wise. Giren paradan kesmiyor ve gönderirken tutar ne olursa olsun sabit 3,83 Euro kesiyor. Wise ile mailleştim. Bireysel ya da kurumsal tüm TR hesapları kapanacak. Ben Almanya üzerinden Wise oluşturdum. İkametgah vs hepsini tanıtım. Wise ile yola devam edeceğim. PayPal to Wise, Wise to ziraat euro iban devam. ✅ 🇹🇷
Peki almanya hesabını nasıl açtın birazdaha detay verebilir misin? Benim yurt dışında bir adresim yok maalesef :( bu bilgileri oluştururkenki masrafların ne oldu bildig verebilir misin?

Peki almanya hesabını nasıl açtın birazdaha detay verebilir misin? Benim yurt dışında bir adresim yok maalesef :( bu bilgileri oluştururkenki masrafların ne oldu bildig verebilir misin?
Orada teyzem yaşıyor. Tüm bilgileri ona ait ama ben kullanıyorum. 🙂 Yani o PayPal ve Wise kullanmıyor. Benim için üye oldu ve tanıttı. Onun sayesinde ben kullanıyorum. Pasaport, adres, tel falan tümünü tanıttı. Hatta Skrill bile açtı sağ olsun. 😁

Orada teyzem yaşıyor. Tüm bilgileri ona ait ama ben kullanıyorum. 🙂 Yani o PayPal ve Wise kullanmıyor. Benim için üye oldu ve tanıttı. Onun sayesinde ben kullanıyorum. Pasaport, adres, tel falan tümünü tanıttı. Hatta Skrill bile açtı sağ olsun. 😁
Hadi ya yok ki bizim de bi tanıdığımız :))

UAB ZEN.COM tavsiyemdir, LT ibanı da alabiliyorsunuz, İngiltere'de eğer şirketiniz varsa da SumUp tavsiye ederim.
Zen daha ekonomik ama İngilizce..
Acaba yabancı banka hesabı olmadan da kullanabiliyor muyuz bunu? Dışarıdan Wise'a benzettim ama çok ta detaylı bakmadım. Multi-currency account'u kullanışlı buluyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı