hogwartscanavarı
Decapat
Şu an indirdim kullanıyorum. Teşekkürler.Kullanmışlığım var. Yarar.
Bu arada bir sorum olacak, bu temizleme işlemini haftada kaç kez yapmalıyım?
Şu an indirdim kullanıyorum. Teşekkürler.Kullanmışlığım var. Yarar.
Şu an indirdim kullanıyorum. Teşekkürler.
Bu arada bir sorum olacak, bu temizleme işlemini haftada kaç kez yapmalıyım?
Wise Disk Cleaner iyileştirmelerine devam ediyor ve yeni yayınlanan notlar şu şekilde:
1. MS OneDrive ve I2P'yi temizleme kuralları iyileştirildi.
2. Leidian Simulator, IceChat, Icewind Dale, ID Privacy Shield, idoo Video Editor, IDPhotoStudio, ImagePrinter Pro, IMVU Desktop, Jetbrains IntelliJ IDEA, Joboshare DVD Toolkit, Kamo'yu temizleme desteği eklendi.
3. Önceki sürümdeki bazı küçük hatalar düzeltildi.
1. Tencent PC Manager, Tencent Video, Yandex Browser ve Vivaldi Browser'ı temizleme kuralları iyileştirildi.
2. Imo Messenger, Imperator Rome, iMyFone Umate Pro, Inky, Instantbird, Intuit QuickBooks, iPod-Cloner, ZWCAD 2026, JDownloader 2, JetBrains dotPeek, Kite Plugin, Kodak ve Kobo Desktop'ı temizleme desteği eklendi.
3. Önceki sürümdeki küçük hatalar düzeltildi.
Wise Disk Cleaner iyileştirmelerine devam ediyor ve yeni yayınlanan notlar şu şekilde:
1. WPS Office ve Mozilla Firefox için temizleme kuralları iyileştirildi.
2. Jetbrains Pycharm, Jetbrains WebStorm, Jitsi, Visual Studio Code, jv16 PowerTools, Kakao Talk, Kingo Root, Launchy, Layers of Fear, LBRY, League of Legends, Leapfrog Connect ve Leawo Prof Media için temizleme desteği eklendi.
1. Amazon Music ve QQ temizleme kuralları iyileştirildi.
2. Nvidia App, Biubiu, 360SD, MAXQDA 24 Reader, MEGAsync, Memo, MemoQ, MEmu Android Emulator, Metin2, MindManager ve MiniTool ShadowMaker için temizleme desteği eklendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.