Wise Disk ve Registry Cleaner hakkında ne düşünüyorsunuz?

Katılım
16 Mayıs 2018
Mesajlar
1.613
Çözümler
6
Bilgisayarıma format atmadan önce CCleaner, Purera gibi programlar kullanıyordum. Geçen gün format attım, şu an program kurmakta seçiciyim. CCleaner'in duyumlarından sonra yüklemek istemiyorum, forumda çoğu kişi başlıkta söylediğim programı kullanıyorlar sanırım. Yüklemeli miyim sizce? Düşünceleriniz neler bu programlar hakkında?
 
Wise disk cleaner kullanıyorum, memnunum. Lakin yetkisiz değişiklikler yapıyor ama Windows Defender onu engelliyor yani rahatlıkla kullanabiliyorum özellikle Windows güncellemesi sonrası eski güncellemeleri silmek için çok işime yarıyor.
 
Öneririm. Gayet güzeldir. Wise Disk/Registry Cleaner' in çok daha kapsamlısı olan Wise Care 365 kullanıyorum ve gayet memnunum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı