Wise nasıl kullanılır?

edizb32

Picopat
Gameflip sitesinden para çekeceğim ama wise en mantıklı seçenek görünüyor. Wise nasıl kullanılıyor bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı? Siteye nasıl bilgiler gireceğim? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Uygulamasını indirip, üye oluyorsunuz. Bilgilerinizi yanlış girmemeye TC, ad, soyad vs. dikkat edin ve bu kadar. Wise hesabınıza yatan parayı daha sonra parayı Türkiye hesabınıza aktarabilirsiniz. Transfer ücretlerine dikkat edin.

Bende item sattım tam olarak parayı nasıl bu siteden hesaba aktarılıyor bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

ben aktardım hocam yardımcı olurum

.

Tam olarak wise de hesap açtım ama şunları merak ediyorum,

1-Parayı gameflipde aktarabilmek için TL hesabının yanına dolar hesabı mi açmak gerekiyor?

2-Gameflipde parayı aktarmak için wise membership numarasını mı girmek gerekiyor?

Direkt dolar hesabı açtım ben hocam zaten 100 tl ile. Sadece dolar hesabına çekebilirsin tl ile çekiliyosada kesinti fln olur dolar ile çekince miktar aynen geçiyor. Withdrawa bas hocam ordan girmen gereken her şey yazıyor bir sürü bilgi giriyodun.

Zamanında Gameflip üzerinden çok fazla alış satışım oldu. Tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki en kazançlı, en kayıpsız para çekme yöntemi, Gameflip'teki bakiyeniz ile Steam üzerindeki fiyatından daha uyguna satılan itemlardan bulup, onları satın alıp o itemları Steam üzerinden satarak o bakiye ile Steam üzerinden gift ile oyun satışı yapmaktır. Tabi ben Gameflip'te Rocket League kredisi satıyordum, siz CS itemi vb. şeyler sattıysanız benim dediğim yöntem pek mantıklı olmayacaktır sizin için. Çünkü zaten o itemi direkt Steam'de de satabilirdiniz. Steam'de satılmayan şeyler satan kişiler dediğim yöntemi deneyebilirler.

Zamanında Gameflip üzerinden çok fazla alış satışım oldu. Tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki en kazançlı, en kayıpsız para çekme yöntemi, Gameflip'teki bakiyeniz ile Steam üzerindeki fiyatından daha uyguna satılan itemlardan bulup, onları satın alıp o itemları Steam üzerinden satarak o bakiye ile Steam üzerinden gift ile oyun satışı yapmaktır. Tabi ben Gameflip'te Rocket League kredisi satıyordum, siz CS itemi vb. şeyler sattıysanız benim dediğim yöntem pek mantıklı olmayacaktır sizin için. Çünkü zaten o itemi direkt Steam'de de satabilirdiniz. Steam'de satılmayan şeyler satan kişiler dediğim yöntemi deneyebilirler.
Hocam doları aynen çekiyosun cs ile satarak nasıl daha karlı olsun? Geçen 3000 dolar çektim 2998 dolar civarı bir bakiye çektim bankama.

Hocam doları aynen çekiyosun cs ile satarak nasıl daha karlı olsun? Geçen 3000 dolar çektim 2998 dolar civarı bir bakiye çektim bankama.
Hocam mesajımda belirttiğim gibi:
Gameflip'teki bakiyeniz ile Steam üzerindeki fiyatından daha uyguna satılan itemlardan bulup
Steam üzerindeki fiyattan %40-%50 daha ucuz itemlar oluyordu Gameflip'te, ben bu itemları alıp Steam'de satarak kayıpsız çekim yapmayı geçtim kar bile ediyordum.

Asıl sorun PayPal’ın Türkiye’de olmaması. Gençler dolambaçlı yollarda mağdur oluyor. Sesimizi duyuralım, PayPal’in X hesabına yazalım. Artık yasal bir engel yok, tekrar başvuru yapabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı