.Bende item sattım tam olarak parayı nasıl bu siteden hesaba aktarılıyor bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
ben aktardım hocam yardımcı olurum
.
Hocam doları aynen çekiyosun cs ile satarak nasıl daha karlı olsun? Geçen 3000 dolar çektim 2998 dolar civarı bir bakiye çektim bankama.Zamanında Gameflip üzerinden çok fazla alış satışım oldu. Tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki en kazançlı, en kayıpsız para çekme yöntemi, Gameflip'teki bakiyeniz ile Steam üzerindeki fiyatından daha uyguna satılan itemlardan bulup, onları satın alıp o itemları Steam üzerinden satarak o bakiye ile Steam üzerinden gift ile oyun satışı yapmaktır. Tabi ben Gameflip'te Rocket League kredisi satıyordum, siz CS itemi vb. şeyler sattıysanız benim dediğim yöntem pek mantıklı olmayacaktır sizin için. Çünkü zaten o itemi direkt Steam'de de satabilirdiniz. Steam'de satılmayan şeyler satan kişiler dediğim yöntemi deneyebilirler.
Hocam mesajımda belirttiğim gibi:Hocam doları aynen çekiyosun cs ile satarak nasıl daha karlı olsun? Geçen 3000 dolar çektim 2998 dolar civarı bir bakiye çektim bankama.
Steam üzerindeki fiyattan %40-%50 daha ucuz itemlar oluyordu Gameflip'te, ben bu itemları alıp Steam'de satarak kayıpsız çekim yapmayı geçtim kar bile ediyordum.Gameflip'teki bakiyeniz ile Steam üzerindeki fiyatından daha uyguna satılan itemlardan bulup
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.