Wise Program Uninstaller

Wise Program Uninstaller 3.2.3

Makaleler
9
Yer
Ankara 💻
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro

Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB
Meslek
Joker
Astiva, yeni bir yazılım ekledi:

Wise Program Uninstaller - Windows'taki programları kalıntı bırakmadan tamamen kaldıran bir yazılımdır.

Eki Görüntüle 2453682

Wise Program Uninstaller, Windows işletim sisteminde yüklü programları ve uygulamaları kalıntı bırakmadan tamamen kaldırmak için geliştirilen bir yazılımdır. Standart Windows kaldırma işleminin aksine, programın geride bıraktığı dosya, klasör ve kayıt defteri girdilerini de temizleyerek sistemin daha düzenli ve verimli çalışmasını sağlar. Zorla Kaldırma modu sayesinde, normal yollarla silinemeyen veya eksik dosyalar nedeniyle...

Daha fazla bilgi...

Özel durumlarda seyrek kullanılmalı. 3. parti disk temizliği programları dahil bu tip programların hiçbirinin sık kullanılmasını önermiyorum.

Neden? Ben genelde kalıntı kalmaması adına çoğu uygulamayı bu uninstaller ile değil ama Revo Uninstaller ile siliyordum.
Örneğin : Normalde PC yeniden başlatıldığında kaldırılacak olan bir girdi bu programlar vasıtası ile derhal kaldırılıyor. Az bir ihtimalle de olsa soruna sebep olabilir.
Revo gibi kendini ispat etmiş kaldırma programlarını varsayılan ayarlarda kullanmanın bir sakıncası olma ihtimali çok zayıf.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı