A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #11 381258 dedi: Wise Registry Cleaner sıkıntı çıkartır mı? Önemli regedit dosyalarını falan siler mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartsa bile kayıt defterini geri yükleyebileceğiniz için sorun yok. Benim internet hızını yavaşlatmıştı neden bilmiyorum. 381258 dedi: Wise Registry Cleaner sıkıntı çıkartır mı? Önemli regedit dosyalarını falan siler mi? Genişletmek için tıkla... İnternetin yavaşsa reg dosyalarını geri yükle ve kurtul o programdan. Son düzenleme: 21 Ekim 2022
381258 dedi: Wise Registry Cleaner sıkıntı çıkartır mı? Önemli regedit dosyalarını falan siler mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartsa bile kayıt defterini geri yükleyebileceğiniz için sorun yok. Benim internet hızını yavaşlatmıştı neden bilmiyorum. 381258 dedi: Wise Registry Cleaner sıkıntı çıkartır mı? Önemli regedit dosyalarını falan siler mi? Genişletmek için tıkla... İnternetin yavaşsa reg dosyalarını geri yükle ve kurtul o programdan.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.730 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #12 Akintuna dedi: Sorun çıkartsa bile kayıt defterini geri yükleyebileceğiniz için sorun yok. Benim internet hızını yavaşlatmıştı neden bilmiyorum. İnternetin yavaşsa reg dosyalarını geri yükle ve kurtul o programdan. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 2 yıl olacak yazdığıma, sorunu çoktan formatla çözdüm. Teşekkür ederim yine de
Akintuna dedi: Sorun çıkartsa bile kayıt defterini geri yükleyebileceğiniz için sorun yok. Benim internet hızını yavaşlatmıştı neden bilmiyorum. İnternetin yavaşsa reg dosyalarını geri yükle ve kurtul o programdan. Genişletmek için tıkla... Neredeyse 2 yıl olacak yazdığıma, sorunu çoktan formatla çözdüm. Teşekkür ederim yine de