Wise yurt dışına para göndermek için güvenilir bir yöntem mi?

Arkadaşlar yurt dışına kurs eğitim ücreti için para göndermem gerek. Bir tanıdık Wise'ı kullan dedi. Ben de bir hesap açtım ama benden daha sonra kullanabileceğim bir şekilde 100TL, kimlik fotoğrafı ve kendi fotoğrafımı istedi. İnternetten baktığımda finansal bir şirket olarak gözüküyor ama gene de bilemedim. Bu şirket üzerinden daha önce para gönderen vs oldu mu?

Arkadaşlar yurt dışına kurs eğitim ücreti için para göndermem gerek. Bir tanıdık Wise'ı kullan dedi. Ben de bir hesap açtım ama benden daha sonra kullanabileceğim bir şekilde 100TL, kimlik fotoğrafı ve kendi fotoğrafımı istedi. İnternetten baktığımda finansal bir şirket olarak gözüküyor ama gene de bilemedim. Bu şirket üzerinden daha önce para gönderen vs oldu mu?

Hocam Wise TR'de sadece bankalarda çalışmıyor muydu? Kendi hesap olayı TR'de yok diye biliyorum.

Evet. Ben 4 seneden beri kullanıyorum. En güzel tarafı ise sepet kur mantığı ile çalışıyor. Hiç makas olmuyor neredeyse.

Hocam şimdi benim 50 euro göndermem gerekecek bu iş için. Bunu göndermek için bankamda euro hesabında 50 euro mu olması lazım yoksa TL hesabındaki parayı gönderip onlar alıcıya euro üzerinden gönderirler mi? Ona göre bankaya gideceğim çünkü.

Hocam şimdi benim 50 euro göndermem gerekecek bu iş için. Bunu göndermek için bankamda euro hesabında 50 euro mu olması lazım yoksa TL hesabındaki parayı gönderip onlar alıcıya euro üzerinden gönderirler mi? Ona göre bankaya gideceğim çünkü.

Parayı Wise hesabında çevirebiliyorsunuz diye biliyorum.

Hesabında TL, Euro, Dolar ne olacağı farketmiyor onlar dönüştürüp gönderiyor zaten. Ve hem komisyonu çok az alıyorlar hem de makas yok.

Hesabında TL, Euro, Dolar ne olacağı fark etmiyor onlar dönüştürüp gönderiyor zaten. Ve hem komisyonu çok az alıyorlar hem de makas yok.

Hmm o zaman bankaya gitmeme gerek yok direk TL olarak yatırayım. Peki hocam şu aldıkları 100TL kafama takıldı. Bu hesabımda gözükecek sanırım ve istersem göndereceğim bu 50 euronun parasının 100TL'sini o verdiğim paradan gönderebilirim değil mi?

Hmm o zaman bankaya gitmeme gerek yok direk TL olarak yatırayım. Peki hocam şu aldıkları 100TL kafama takıldı. Bu hesabımda gözükecek ve istersem göndereceğim bu 50 euronun parasını 100TL'sini o verdiğim paradan gönderebilirim değil mi?
Deposit gibi düşünebilirsin. Benim zamanımda yoktu böyle bir şey :D. İnan şuan hiçbir fikrim yok ama.

Hmm o zaman bankaya gitmeme gerek yok direk TL olarak yatırayım. Peki hocam şu aldıkları 100TL kafama takıldı. Bu hesabımda gözükecek sanırım ve istersem göndereceğim bu 50 euronun parasını 100TL'sini o verdiğim paradan gönderebilirim değil mi?
Gönderirsiniz, boş hesap açmamak adına bir önlem o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı