Wish.com'daki bilgisayar parçaları çok ucuz. Atıyorum Türkiye'de 2500 TL ise Wish.com'da 600 TL. Bu site güvenli midir? Ekran kartı, RAM, işlemci vb. parçaları almak mantıklı mıdır? Örneğin resmini koyduğum ekran kartını alsam nasıl olur? Bir sorun olsa para iadesi alır mıyım?
Wish.com'daki bilgisayar parçaları çok ucuz. Atıyorum Türkiye'de 2500 TL ise Wish.com'da 600 TL. Bu site güvenli midir? Ekran kartı, RAM, işlemci vb. parçaları almak mantıklı mıdır? Örneğin resmini koyduğum ekran kartını alsam nasıl olur? Bir sorun olsa para iadesi alır mıyım?
Ben zamanında 5 TL'ye saat almıştım kordunu gelmemişti bende cep saati niyetine kullandım wishden bir şey alınmaz ama reklam olmasın, amerikaniste diye bir site var oradan gümrük ödemeden yurt dışından alışveriş yapıyorsun ben oradan tel aldım sadece 10 dolar (70) kargo ücreti ödedim
Bakın önceki konuda da söyledim. Kutudan salatalık da çıkabilir başka şeyler de çıkabilir yapmayın Kesinlikle uzak durulması gereken sitelerin başında geliyor.
Wish sitesi dalga geçilen bir sitedir, bir dedikleri gönderdikleri şeyi tutmaz, çoğu zaman da kargo gelmez, uzak durun. Ucuza mal aradığınız sitelerin çoğu dolandırıcıdır.