Wish.com'dan ekran kartı alınır mı?

Ben bu siteden alışveriş yaptım. iPhone kablosu almıştım. Hiç bakmadım, etmedim ne zaman gelir eder diye. 2-3 hafta içinde geldi. Ama ekran kartlarında dikkat et. Aliexpress'te bile var bu şekilde kartlar. Yüksek model gösterip programlardan bakınca eski bir kart gözüküyor.

Bakın önceki konuda da söyledim. Kutudan salatalık da çıkabilir başka şeyler de çıkabilir yapmayın:) Kesinlikle uzak durulması gereken sitelerin başında geliyor.
Aliexpress nasıl peki?
Ben zamanında 5 TL'ye saat almıştım kordunu gelmemişti bende cep saati niyetine kullandım wishden bir şey alınmaz ama reklam olmasın, amerikaniste diye bir site var oradan gümrük ödemeden yurt dışından alışveriş yapıyorsun ben oradan tel aldım sadece 10 dolar (70) kargo ücreti ödedim
Dediğiniz site güvenli mi?

Ben zamanında 5 TL'ye saat almıştım kordunu gelmemişti bende cep saati niyetine kullandım wishden bir şey alınmaz ama reklam olmasın, amerikaniste diye bir site var oradan gümrük ödemeden yurt dışından alışveriş yapıyorsun ben oradan tel aldım sadece 10 dolar (70) kargo ücreti ödedim

Bu siteyi biraz daha açar mısın hocam ?

Bu siteyi biraz daha açar mısın hocam?

Tabii:
Güvenilir ünlüler falanda tavsiye ediyor şu sıralar Amazon.us dan alışveriş yapmak için birebir.

Sana ait paravan bir Amerika adresi ayarlıyorlar yani Amerika'da evin, posta adresin varmış gibi gözüköyor ve siparişin oraya geliyor sonradan kargo yolu ile Türkiye'ye getirıyorlar diğer yurt dışından alımlara göre gayet hızlı istediğim quartz marka bir kol saati almıştım2 haftada geldi. Amazon.us 'dan 15 dolar saatin fiyatıydı kargo ücreti ile toplam 25 dolar ödedim ama direk Amazon.us dan TR'ye toplam maliyet 38 dolar ediyordu.

buna benzer başka sitelerde var ama asıl site güvenilir: Amerikadaniste.com

Aliexpress nasıl peki?

Dediğiniz site güvenli mi?
güvenli kaç kez alışveriş yaptım 2 haftada hep geldi ve ilgili elemanlar var destek konusunda geçiştirme yapmıyolar işlerini severek yapıyorlar

Son düzenleme:
Tabii:
Güvenilir ünlüler falanda tavsiye ediyor şu sıralar Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more dan alışveriş yapmak için birebir.

Sana ait paravan bir Amerika adresi ayarlıyorlar yani Amerika'da evin, posta adresin varmış gibi gözüköyor ve siparişin oraya geliyor sonradan kargo yolu ile Türkiye'ye getirıyorlar diğer yurt dışından alımlara göre gayet hızlı istediğim quartz marka bir kol saati almıştım2 haftada geldi. Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more 'dan 15 dolar saatin fiyatıydı kargo ücreti ile toplam 25 dolar ödedim ama direk Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more dan TR'ye toplam maliyet 38 dolar ediyordu.

buna benzer başka sitelerde var ama asıl site güvenilir: Amerikadaniste.com

güvenli kaç kez alışveriş yaptım 2 haftada hep geldi ve ilgili elemanlar var destek konusunda geçiştirme yapmıyolar işlerini severek yapıyorlar

TR’ye gelince de vergi ödemiyorsun değil mi ?

TR’ye gelince de vergi ödemiyorsun değil mi?

Buradan kargo ücretini ne kadar ödeyeceğini hesapla ve vergi ödemiyorsun sadece kargo ücreti.

Ben aldığım zaman 1 LBS için 10$ idi zamlanmış :(

Buradan kargo ücretini ne kadar ödeyeceğini hesapla ve vergi ödemiyorsun sadece kargo ücreti.

Ben aldığım zaman 1 LBS için 10$ idi zamlanmış :(

Dolar da yükselince fazla bir mantığı kalmıyor gibi hocam yav :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı