Oyunu birçok kere bitirdim. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama ilk kısımları oynamak istemiyorum, %30-50 civarı Save dosyası atarsanız veya nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
Oyunu birçok kere bitirdim. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama ilk kısımları oynamak istemiyorum, %30-50 civarı Save dosyası atarsanız veya nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Novigrad'da bazı görevler bitirildi derken hangileri? Triss ile romantizm yaşandı mı? Witcher 2 kayıtları açık seçilerek en iyi seçenekler seçildi mi? Letho yaşıyor mu? Ayrıca Velen, Novigrad ve Ak Bostan'daki tüm görevler en iyi veya iyi sonla mı bitti?
Biliyorum, çok soru sordum ama isteklerimi karşılıyorsa indireceğim save dosyasını.