Witcer 3 %30-50 Save dosyası

Makaleler
4
Oyunu birçok kere bitirdim. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama ilk kısımları oynamak istemiyorum, %30-50 civarı Save dosyası atarsanız veya nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu birçok kere bitirdim. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama ilk kısımları oynamak istemiyorum, %30-50 civarı Save dosyası atarsanız veya nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

gamesaves.zip bunu buldum Level 15'lerde sanırım.

Ben de var Novigrad bazı görevleri bitirilmiş Skelligeye hiç gidilmemiş atabilirim.

Nereden buldun acaba? Bulduğun kaynağa gidip save dosyasının detaylarına bakacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de var Novigrad bazı görevleri bitirilmiş Skellige'ye hiç gidilmemiş atabilirim.
Novigrad'da bazı görevler bitirildi derken hangileri? Triss ile romantizm yaşandı mı? Witcher 2 kayıtları açık seçilerek en iyi seçenekler seçildi mi? Letho yaşıyor mu? Ayrıca Velen, Novigrad ve Ak Bostan'daki tüm görevler en iyi veya iyi sonla mı bitti?

Biliyorum, çok soru sordum ama isteklerimi karşılıyorsa indireceğim save dosyasını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı