Witcher 1 bitirilmeli mi?

Ben de Witcher 1'in %70'i ne geldim ama bitiremedim daha sonra Remake'i çıkacağını duydum onu bekleyeceğim birkaç seneye gelir herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bakın. Sağa sola soruşturmanız gerekiyor. Normal görevin güncellenmemesi.

Sinirlenip oyunu sildim ya.

Yukarıdaki videodakilerin aynısı nı yapınca hikaye ilerleyecek mi?
Hocam görev listenizin Üçüncü Bölüm için Aktif (Mevcut olarak çevrilmiş de olabilir) ve Tamamlanmış Görevler kısımlarını ekran görüntüsü atabilirseniz kesin bir şey söylenebilir belki. Yargılamak bana düşmez ve lütfen yanlış anlamayın, ama bundan önceki iki konunuzda da ısrarla ekran görüntüsü atmamışsınız.
Sadece yazdıklarınızdan bir şey söylemek, ne eksiğiniz olduğunu anlamak zor. Ekran görüntüsü atamıyorsanız yazılı olarak mesajınızda listelemeyi deneyin.

Hocam görev listenizin üçüncü bölüm için aktif (mevcut olarak çevrilmiş de olabilir) ve tamamlanmış görevler kısımlarını ekran görüntüsü atabilirseniz kesin bir şey söylenebilir belki. Yargılamak bana düşmez ve lütfen yanlış anlamayın, ama bundan önceki iki konunuzda da ısrarla ekran görüntüsü atmamışsınız.
Sadece yazdıklarınızdan bir şey söylemek, ne eksiğiniz olduğunu anlamak zor. Ekran görüntüsü atamıyorsanız yazılı olarak mesajınızda listelemeyi deneyin.

Oyunu sildiğim içim atamıyorum.

Hocam görev listenizin üçüncü bölüm için aktif (mevcut olarak çevrilmiş de olabilir) ve tamamlanmış görevler kısımlarını ekran görüntüsü atabilirseniz kesin bir şey söylenebilir belki. Yargılamak bana düşmez ve lütfen yanlış anlamayın, ama bundan önceki iki konunuzda da ısrarla ekran görüntüsü atmamışsınız.

Hocam biraz geç oldu kusura bakmayın erkan görüntüsünü atım.

Dosya Ekleri

• 20230514_150153.jpg
    20230514_150153.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı