Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 2 Eylül 2022 #1 1. oyun hala yüklü olmasına rağmen 2. oyunda mevcut kayıt dosyası yok diyor. Aktaramıyorum dosyayı. Slytherinli dedi: 1. oyun hala yüklü olmasına rağmen 2. oyunda mevcut kayıt dosyası yok diyor. Aktaramıyorum dosyayı. Genişletmek için tıkla... Son bölümü bir daha oyna düzelir belki Slytherinli dedi: Son bölümü bir daha oyna düzelir belki Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim yardımın içinç Slytherinli dedi: Oldu teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim harika bir insansın bu arada. Slytherinli dedi: Rica ederim harika bir insansın bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sen de öylesin. Son düzenleme: 2 Eylül 2022
1. oyun hala yüklü olmasına rağmen 2. oyunda mevcut kayıt dosyası yok diyor. Aktaramıyorum dosyayı. Slytherinli dedi: 1. oyun hala yüklü olmasına rağmen 2. oyunda mevcut kayıt dosyası yok diyor. Aktaramıyorum dosyayı. Genişletmek için tıkla... Son bölümü bir daha oyna düzelir belki Slytherinli dedi: Son bölümü bir daha oyna düzelir belki Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkür ederim yardımın içinç Slytherinli dedi: Oldu teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim harika bir insansın bu arada. Slytherinli dedi: Rica ederim harika bir insansın bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sen de öylesin.