Witcher 1 nasıl oynanır?

BlueGoldRS

Hectopat
Witcher 3'ü iki kez bitirdikten sonra ilk oyunu oynayayım dedim. Ara sahneler güzel ama adam kesemiyorum. Basılı tutunca saldırıyor biraz ama hasar çok az veriyor. (Orta zorluktayım.) bir taktik var da ben mi kaçırıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzometrik bir yapıda olması oynanışı en çok bozan faktörlerden biri bence, yoksa çok zor değil. 20 saat dayanabildim ve ilk bossu trainer ile geçtim. Sonra birkaç video izledim insanlar ne yapmış diye fark ettim ki ben ilerlememişim gibi bir şey. Benimkinden çok önceki ana görevde bulunan bir adam 3 tane büyüyü açabilmiş ama ben sadece 1 tane açabildiğimi fark edince oynamaktan vazgeçip hikayesini okudum ama oynamak gibi değil tabii ki.

Ben o combat sistemini sevmiştim. Yormadan sakin sakin oynatıyordu. Hele o ilk kısa süreyi kaçırmadan tıkladığınızda kan gölüne çeviriyordu ortalığı epey keyifliydi. Tabi 2 ve 3 söz konusu olunca pek de aramıyor insan 1'i Herkesin beğenebileceği bir sistem değil. Dayanılmaz bir hale geliyorsa internetten izleyip geçin. 2 ve 3 daha rahat ve anlaşılır sistemlere sahipler.

Ben bitirmiş biri olarak: Bir kere tıklayacaksın. Sonra sarı işaret gelene kadar hiçbirşeye dokunmayıp bekleyeceksin. Sarı işaret geldikten sonra bir kere daha tıklayacaksın. Bu hep böyle devam edecek, savaş stillerini de X, C, Z olarak belirledikten sonra çok kolay zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…