Witcher 1 neden alınmaz?

Ben Witcher ve Geralt'ın hikayesine daha hakim olmak için satın almıştım. 1 saatten fazla dayanamadım oyuna. Hikayesi iyi olabilir kabul ederim ama hikayesi iyi diye aşırı kötü mekaniklerine ve vuruş hissine katlanamam. Çıktığı döneme göre iyi olabilir fakat bence şuan oynanmaz. İnternetten özetini dinleyin daha iyi.
 
üstünden çok geçmiş ama gene de yazmak istedim. gayette alınır kusursuz bir oyun değil doğru özellikle kombat sistemi ilk başta çok kötü geliyor ama inanılmaz iyi bir hikayesi var. sadece kombat kötü diye bir oyun bu kadar gömülmemeli
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı