Witcher 1 oynanmalı mı?

Adulbul

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, başlık çok açıklayıcı olmadı şöyle anlatayım Witcher serisine bayılırım kitabını ve dizisini bitirdim şimdi de oyunun serisini bitirmek istiyorum ama Witcher 1 grafikleri çok eski yani demek istediğim Witcher 1 oynamak gerekli mi? Hikaye hangi seriden başlıyor bunu demek istedim belki ön yargılı olabilirim. Witcher 1 belki o kadar kötü değildir sorularım bunlar şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye 1. oyundan başlıyorda oynamanıza gerek yok kısa özetini okuyun yeter. Ama ikinci oyunu oynamanızı öneririm grafik ve oynanış kötü değil.

Selam arkadaşlar, başlık çok açıklayıcı olmadı şöyle anlatayım Witcher serisine bayılırım kitabını ve dizisini bitirdim şimdi de oyunun serisini bitirmek istiyorum ama Witcher 1 grafikleri çok eski yani demek istediğim Witcher 1 oynamak gerekli mi? Hikaye hangi seriden başlıyor bunu demek istedim belki ön yargılı olabilirim. Witcher 1 belki o kadar kötü değildir sorularım bunlar şimdiden teşekkürler.

Witcher 1 remake gelecek.

Witcher 2 bile oynamadan hikayeye kolaylıkla adapte olabilirsin. Benim tavsiyem 1. oyunun özetini oku, 2. oyunu oynamanı öneririm ama istemezsen de sıkıntı olmaz onunda özetini okur geçersin ve 3. oyunu ağız tadıyla geze geze oyna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı