Dostum şu linkten TheWitcher1TürkçeYama - Google Drive The_Witcher_1_Yeni_Maceralar_DLC_Tr_Yama'yı indir. Diğer yamayı zaten kurmuşsun. Ortak belgeler'de The Witcher klasörü oluşması için yeni bir oyuna başla. Oyundan çık ve bu yamayı belirtilen dizine kur. Tr Yama'nın açıklamasını dikkatlice oku. Orada yazıyor nereye kurman gerektiği.
İki ayrı dosya olduğunu hem iki mesaj üstte hem de tüm konu boyunca söyledik. Hazır cevabın gelmesini beklemek yerine keşke biraz okuyup anlamaya uğraşsaydınız yapardınız da neyse. Nasıl yapılacağını gayet anlaşılır şekilde arkadaş yazmış, sağolsun.
Tam da sorununuzun çözümünü bulabileceğiniz konuya gelince okumayı bırakmışsınız, sağlık olsun . Hazırcılardan bıktığım için sert çıkışmış olabilirim kusuruma bakmayın, sorun çıkarsa etiketleyebilirsiniz.
Buyur hocam.
"The_Witcher_Türkçe_Yama_v4.9_PreFinal.exe" olan ana oyunun yaması, "The_Witcher_1_Yeni_Maceralar_DLC_TR_Yama_v1.0.exe" olan da kısa hikayelerin yaması.
Bulup indirdim, düzgün bir şekilde kurdum ve oyunu açtım. Oyun başında çeviriyi yapan kişiler hakkında bir mesaj çıkıyor ama oyun türkçe olmadı. Bu çeviri ile ilgili kaynaklı bir sorun mu yoksa benden kaynaklı mıdır?
Bulup indirdim, düzgün bir şekilde kurdum ve oyunu açtım. Oyun başında çeviriyi yapan kişiler hakkında bir mesaj çıkıyor ama oyun türkçe olmadı. Bu çeviri ile ilgili kaynaklı bir sorun mu yoksa benden kaynaklı mıdır?