Selam arkadaşlar, bana yardim lazim. Ben 3. bolumdeyim. 4 Bolume gecmem gerek. Ama gecemiyorum. Çünkü su nalet olasi araniyor gorevini gecemiyorum. Su killi ayi hana gidiyorum. Orada kimse yok. Herkesle konustum ama brosur alan ya da arayan yok. Cabuk bana yardim etseniz iyi olurdu.
Selam arkadaşlar, bana yardim lazim. Ben 3. bolumdeyim. 4 Bolume gecmem gerek. Ama gecemiyorum. Çünkü su nalet olasi araniyor gorevini gecemiyorum. Su killi ayi hana gidiyorum. Orada kimse yok. Herkesle konustum ama brosur alan ya da arayan yok. Cabuk bana yardim etseniz iyi olurdu.
Takıldığın bölümün adını İngilizce olarak Youtube'da aratıp ne yapılması gerektiğini daha rahat görebilirsin. Burada yazdığın bu kısa açıklama üzerinden nerede kaldığını ve ne yapman gerektiğini tahmin ederek yönlendirmek çok zor. Çizgisel bir oyun olsa yine neyse de karmaşık ve görevlerin ilerlemesi için gereksinimleri olan getir götür yaptıran bir oyun.
Takıldığın bölümün adını İngilizce olarak YouTube'da aratıp ne yapılması gerektiğini daha rahat görebilirsin. Burada yazdığın bu kısa açıklama üzerinden nerede kaldığını ve ne yapman gerektiğini tahmin ederek yönlendirmek çok zor. Çizgisel bir oyun olsa yine neyse de karmaşık ve görevlerin ilerlemesi için gereksinimleri olan getir götür yaptıran bir oyun.
Takıldığın bölümün adını İngilizce olarak Youtube'da aratıp ne yapılması gerektiğini daha rahat görebilirsin. Burada yazdığın bu kısa açıklama üzerinden nerede kaldığını ve ne yapman gerektiğini tahmin ederek yönlendirmek çok zor. Çizgisel bir oyun olsa yine neyse de karmaşık ve görevlerin ilerlemesi için gereksinimleri olan getir götür yaptıran bir oyun.
baska bir dusuncen varmi ne yapmaliyim oyuna devam etmek istiyorum ogrenciyim kis tatilinde oyun oynama firsat var ve yarin odevlerim var kisitli bir zamannim var yeniden baslayamam anlata biliommu
Kanka maalesef ki yardimci olmadi çünkü bende oyun hatasi gibi gozukuyor. Çünkü ben o ilk başta yapmamam gerekiyormus, ben de yapmadim. Gece gitsem de adam orada yok.