konsolu nasıl aktif edeceğim?Konsola additem('sephirot') yazarak itemi alabilirsin. Ama büyübabayı öldürdüğün için buga sokmuş olabilirsin eski bir save e dön.
Googleye cheat engine Witcher 1 konsol aktif etme olarak ingilizce yazarsan her şeyi anlatan yer mevcut.konsolu nasıl aktif edeceğim?
bi şeyler yaptım ama konsol oyun içinde aktif olmuyor cheat engine indirdim. Dediğin gibi ingilizce yazıp çıkan ilk sitede bi dosya indirdim dosyayı cheat engine ile birlikte açtım değeri 0dan 1'e getirdim ama hiçbir tuş konsolu aktif etmiyorGoogleye cheat engine Witcher 1 konsol aktif etme olarak ingilizce yazarsan her şeyi anlatan yer mevcut.
Altgr + ö tuşuna basarak dener misin?bi şeyler yaptım ama konsol oyun içinde aktif olmuyor cheat engine indirdim. Dediğin gibi ingilizce yazıp çıkan ilk sitede bi dosya indirdim dosyayı cheat engine ile birlikte açtım değeri 0dan 1'e getirdim ama hiçbir tuş konsolu aktif etmiyor
olmadı maalesef. ss atsam doğru mu yapıyorum bi baksan?Altgr + ö tuşuna basarak dener misin?
At reis bakayımolmadı maalesef. ss atsam doğru mu yapıyorum bi baksan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.