Witcher 1'de ne yapmam gerekiyor?

SHER-LOCKED

Megapat
Katılım
26 Ekim 2017
Mesajlar
7.806
Makaleler
2
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
chapter 1'deyim. En son mumları yerleştirmiştim. Daha sonra da Abigail'in evinden çıkmıştım.
 
Sanırsam yaprak toplamam gerekiyor 5 adet. Çalılardan topla diyor ama hangi çalılar?
Hanın önündeki aktardan almalısın. Bu arada yapman gereken bir şey daha vardı diye hatırlıyorum. 3 kişinin ayak işlerini yapman gerekiyor. Bunlar Odo, Mikul ve Haren Brogg. Haritada yerlerini verdim. Gri olan 2 yerden birinde (Yeri değişebiliyor.) Mikul, kırmızı olan yerde Haren Brogg, Yeşil olan yerde ise Odo bulunuyor.
1623419662886.png
 
Hanın önündeki aktardan almalısın. Bu arada yapman gereken bir şey daha vardı diye hatırlıyorum. 3 kişinin ayak işlerini yapman gerekiyor. Bunlar odo, mikul ve haren brogg. Haritada yerlerini verdim. Gri olan 2 yerden birinde (yeri değişebiliyor.) Mikul, kırmızı olan yerde haren brogg, yeşil olan yerde ise odo bulunuyor.

hocam Odo "Muhteremi gördün mü?" diye sorunca "Muhterem?"(Türkçe yamalı oynuyorum) yazan seçeneğe bastım. O da bana "Kaybol, seni avare!" dedi. Ne yapmam lazım?
 
muhterem'in verdiği yüzüğü takmalısın. "ı" tuşuna tıklayıp o yüzüğü tak.

muhterem kimdir nedir hiç bilmiyorum aslında. Çünkü oyuna sonradan Türkçe yama kurdum. Adam git başımdan deyince envantere girdim öylesine. Baktım yüzük var, taktım. Ama işe yarayacağını düşünmediğim için tekrar denemedim. Sağ olun hocam
muhterem'in verdiği yüzüğü takmalısın. "ı" tuşuna tıklayıp o yüzüğü tak.

hocam Haren'in görevini yaparken gelen adama malları vermeli miyim?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı