Çözüldü Witcher 2 0xc0000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Emir5000a

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den indirdigim halde Witcher 2 yi 0xc000007b hatası hatası alıyorum Process Monitor ile hata raporu olusturdum.

Log dosya da burada yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzeldi teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bunları tek tek yüklemesine gerek yok.
Bunu yüklerse bütün eksik her şeyi yükler bundan sonra sizide etiketlerim zaten sizi etiketlicektim buraya isminiz aklıma gelmedi bir türlü.

Hocam bunları tek tek yüklemesine gerek yok. Bunu yüklerse bütün eksik her şeyi yükler.

msvcp100.dll dosyası için 2010 Microsoft Visual C++ paketleri yeterli. Yoksa bu araç ile de toplu olarak paketleri yükletsek zararı olmaz. Genellikle gerekli paketler dışında yükleme önermiyorum ben.

Ama şu da var, bu gibi toplu paket yükleme araçları hatalı DLL dosyası varsa işe yaramaz. İlk önce hatalı dosyayı tespit edip silmek ardından gerekli paketi yüklemek gerekir. Onun dışında söylediğiniz gibi bu araç ile paketleri toplu kurmak eksik DLL dosyaları varsa işe yarar.

Bundan sonra sizi de etiketlerim. Zaten sizi etiketleyecektim buraya isminiz aklıma gelmedi bir türlü.

Sıkıntı yok, kategori takibimde. Konu açıldığı zaman bildirim geliyor. Yine de düşündüğünüz teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…