C:\Windows\SysWOW64\msvcp100.dll dosyasını silip aşağıdaki paketleri kurun:
drive.google.com
C:\Windows\SysWOW64\msvcp100.dll dosyasını silip aşağıdaki paketleri kurun:@Emir5000a
C:\Windows\SysWOW64\msvcp100.dlldosyasını silip aşağıdaki paketleri kurun:
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
Hocam bunları tek tek yüklemesine gerek yok. Bunu yüklerse bütün eksik her şeyi yükler.
msvcp100.dll dosyası için 2010 Microsoft Visual C++ paketleri yeterli. Yoksa bu araç ile de toplu olarak paketleri yükletsek zararı olmaz. Genellikle gerekli paketler dışında yükleme önermiyorum ben.Bundan sonra sizi de etiketlerim. Zaten sizi etiketleyecektim buraya isminiz aklıma gelmedi bir türlü.![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.