Çözüldü Witcher 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatih4128

Kilopat
Daha fazla  
5 gün önce Witcher 2 oyununu aldım. İlk kurulumdan sonra açmaya çalıştığımda DLL hatası ve yordam giriş hatası aldım sonra tüm çözümleri denedim. Düzelip düzelmediğini bilmiyorum fakat girmeye çalıştığımda aynı hatayı almıyorum. Lakin oyuna giremiyorum oyna ikonuna tıklıyorum kod numarasının çıktığı ekrana da aynı şekilde çalışıyor diyor. Sonra erişiliyor yazısı gelir gelmez kayboluyor ve eskisi gibi oluyor.

İlk oyunu oynayabiliyorum. Zaten sadece bu oyunlar var. Dizüstü bilgisayarda oynuyorum oyun bilgisayarı olmamasına rağmen kaldıramayacak sistemi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarı derinine bilen kullanıcı değilim. Normalde konsol oyuncusuyum hikayeyi kaçırmamak adına ve Türkçe olanağı var diye bilgisayardan oynamaya karar verdim ilk iki oyunu. 3. Oyunu konsola aldım fakat ikinci oyunu oynamadan başlamak istemiyorum. Lütfen yardım yoksa iade edeceğim. Teşekkürler şimdiden.

Alınan hata:

Kod:
Steam Error Application Load Error P:0000065432

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm:
  • Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update'in hem 32 Bit hem de 64 Bit sürümünü indirin.
  • İnen dosyalara sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.
  • Onar seçip ileri deyin.
  • Her iki paket de onarılınca bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Oyun artık sorunsuz çalışmalı.

Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center

Kod:
Uygulama açılan penceresi: Launcher.exe - Giriş Noktası Bulunamadı : _invalid_parameter_noinfo_noreturn yordam giriş noktası, C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCP100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.
Silmek için LockHunter kullanabilirsiniz:

Download LockHunter 64/32 bit For Free

Bu arada güncellemeyi yaptığınıza göre tekrar bağlanıp bakabilirim müsait bir zamanda.

Evet müsaitim, sizin için uygun bir zamanda bağlanabiliriz. Ancak bu programı indirip kurdum yine dosya silinmedi. Oyun açmaya çalıştığımda sürekli farklı hatalar alıyorum. DLL hatası ve giriş bulunamadı gibi hatalar. İş yeni bilgisayar almaya kadar gidebilir açıkçası.
ID: 484 761 083

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm:
  • Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update'in hem 32 Bit hem de 64 Bit sürümünü indirin.

Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center

Kod:
Uygulama açılan penceresi: Launcher.exe - Giriş Noktası Bulunamadı : _invalid_parameter_noinfo_noreturn yordam giriş noktası, C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCP100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

Çözüm
Çözüm:

Kod:
Kusura bakmayın rahatsızlık veriyorum tekrar. Oyundan attı beni çadır sahnesinde tekrar açamadım. Çalıştır seçeneğine tıklıyorum. Ancak açılmıyor. Tekrar eşitleniyor deyip açılmıyor.

Intel ve NVIDIA sürücülerini güncelledim. Oyunun Config dosyasını elle düzeltip 640 x 480 çözünürlüğü değiştirip tekrar deneyin. Olmazsa oyunu NVIDIA veya Intel ile çalışacak şekilde ayarlayın. Birinden birinde açılmalı.

Intel ve NVIDIA sürücülerini güncelledim. Oyunun Config dosyasını elle düzeltip 640 x 480 çözünürlüğü değiştirip tekrar deneyin. Olmazsa oyunu NVIDIA veya Intel ile çalışacak şekilde ayarlayın. Birinden birinde açılmalı.
Tamam şu an çalışıyor. Öncekinde ekran küçüktü şimdi tam ekran oldu. Teşekkürler tekrardan.

Oyunu biraz fazla oynadım iyi gidiyordu. Tekrar attı dediğiniz ayarları denedim. Hem Nvidia kartından hemde normal denedim olmadı. Çözünürlüğü dediğiniz gibi yaptım olmadı. Daha sonra steamdan kaynaklı bir sorun olduğunu gördüm steamı tamamen kaldırıp tekrar kurdum. Oyunu tekrar indirdim sorun aynı hatta GeForce experience ekranına geldiğimde steamı silmeden önce dishonored ve bu oyunu gördü ancak the witcher oyununda ünlem işareti varken diğerinde yeşil tik vardı. Oyun yapımcısına dahi email gönderdim. En son çare oyun bilgisayarı almak. Ancak tek oyun içinde bu riske girmek ne kadar doğru bilemiyorum.

İzlediğiniz yolları detaylı bir şekilde sıralı halde gönderir misiniz? Size daha fazla zahmet vermek istemiyorum. Tekrar tekrar yardım istemeye çekiniyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı