Çözüldü Witcher 2 çok gecikmeli

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277015

Hectopat
Makaleler
3
Bugün 2. kez hikayeli bir oyunu satın alarak oynayacaktım, o da hayal oldu. Sorun şu: Fareyi hareket ettiriyorum, 1 saniye sonra hareket ediyor. Önce yüksekte denedim olmadı. Sonra düşüğe aldım yine aynı.
Sistem:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam oyun var evet GeForce NOW'da
Oyunu Android'den akıcı oynamanızı nasıl sağlıycanızı anlatacağım
1.Andoriden GeForce NOW Yükleyin ve hesap açın
2.BURASI ÇOK ÖNEMLİ SIRA BEKLEMEMEK için. GeForce NOW hesapını kesinlikle TR'den AÇMAYIN
3.Avrupa hesapı açtıktan sonra sunucu kısmına girin
4.oradan us east 2 seçiniz

5.Şimdi uzak sunucuya bağlandığınız için pinginiz olacak bunun çözümü basit atçağım linkteki uygulmayı indirip bağlanın Net Optimizer | Optimize Your Internet Speed - Apps on Google Play.
6.Sonra arama yerine oyunnuzun adını yazınız sonra oyunu kütüphaneye ekleye basınız Steam hesapınızla oturum açın.

7.Oyuna artık girebiliyorsunuz sırasız ve pingsiz
Not: Akşam 7'den sonra sıra gözükebilir hiç korkmayın sıra Max 10 dakika oluyor
5.Maddeyi her oyuna girceğiniz zaman yapmalısınız
Hocam şöyle bir çözüm buldum oyunun Config dosyasına gelin Mouseinput yeri var orada bazı ayarlar var oradaki ayarlarrı silip bunları yapıştırnız

[MouseInput]
KeyboardCooldownSpeed=0.1
MouseDampX = 7000
MouseDampY = 7000
MouseSensitivityX=0.353846
MouseSensitivityY=0.221154
MouseSmoothness = 1
SensitivityX=0.5
SensitivityY=0.5
Smoothness = 0
UseMouseDamp = false

Ekran kartınız düşük, oyunu oynayamazsın
İyi güzel geforce nowda gecikmeler yok ama ben bunu bilgisayarımda oynamak istiyorum çözümü biliyormusunuz.
Geforce now'suz 30 fps üstü açamaz o sistem. Ekran kartı vasat. 2.oyun zaten optimizasyon sorunu var. Geforce Now'u deneyin bilgisayarınızda. İnternet bağlantınız sıkıntıylısa, Geforce Now'da fazla beklenti beklemeyin.

Ekran kartınız düşük, oyunu oynayamazsın.

GeForce NOW'suz 30 FPS üstü açamaz o sistem. Ekran kartı vasat. 2.oyun zaten optimizasyon sorunu var. GeForce NOW'u deneyin bilgisayarınızda. İnternet bağlantınız sıkıntıylısa, GeForce NOW'da fazla beklenti beklemeyin.

Ben GTA 5 10FPS bitirdim şu an ara sahnenin geçmesini bekliyorum yeni açtım.
ESC basınca fark ettim hala öyle mouse klavye gecikmesi galiba çare GeForce NOW.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı