Witcher 2 çok zor

Witcher 3'ü ilk oynayışımda hiç iksir kullanmadan en kolayın bir üstü zorluk seviyesinde bitirebildim. Ama bu Witcher 2 de böyle değil. İksirler ve büyüler çok önemli.

Oyunu 3 kez bitirmiş biri olarak söylüyorum. Evet, oyun kolay değil. Alışılması zaman alıyor. Bazı görevler aşırı derecede(ilerleyen görevlerde farkedeceksiniz) uğraştırıcı. Oynanış kısmından zorluğu Kolay'a alın. Witcher 3'te olduğu gibi Witcher 2'de de seviye atlayınca Geralt'ı güçlendirebiliyoruz. Meditasyon kısmından karakter seçeneğine tıklayıp güçlendirmeye başlayın. Witcher 3'te açtığımız yetenekleri slota yerleştirmemiz gerekiyordu. Bu oyunda öyle bir şey yok. Açın hepsini. Bir süre sonra gelene geçene tek atacaksınız. Aşırı derecede güçleniyorsunuz çünkü. Ben genellikle güçlü vuruş yapmıyorum. Düşmanın canını yarısından fazlasını hızlı vuruşla azaltıyorum. Son kısımda ise bir iki güçlü vuruşla işini bitiriyorum. Oyunda zıplama tuşu olmaması, zıplanacak yerlerde zıplarken zorluk yaşamanız(Zıpla seçeneği bir gidip bir gelmesi gibi) doğaldır. Alışıyorsunuz bir süre sonra. Kesinlikle işaret kullanın. Benim en çok kullandığım işaret Aard ve Yrden oluyor. Aard özellikle aşırı güçlü. Düşmanı yere serebilme olasılığı fazla, havaya uçurabiliyor. Sinematik çıkarmak istiyorsanız yine kullanabilirsiniz. Yrden de aynı şekilde canavarlarda bir hayli etkili. Igni işareti de gayet güçlü. Kullanabilirsiniz. Canınız azaldığında quen işaretini kullanın. Savaşmadan önce iksir için. Petri iksiri sizin için çok faydalı olacaktır. İşaret şiddetini artırır. Karga iksiri de kılıçla verilen hasarı artırır. Kırlangıç can tazelenmesini artırır. Karanlık bir mekandaysanız grafikler kısmından gama ve aydınlatmayı sona çekebilir veya kedi iksiri içebilirsiniz. Kolayca yapılacak iksirlerdir. Ot toplamayı unutmayın. Canınız azaldığında iksirlerinizi tekrardan için, quen işaretini basın. Boşluk tuşu ile kaçın veya rakibe yaklaşın. Aldığınız hasar büyük ihtimalle zırhınızdan kaynaklanıyor olabilir. Gittiğiniz yerleri yağmalayın. Önemsiz eşyaları(kılıç, sopa, canavar leşleri vs) tüccarlara satın, kontrat alın. Para çok önemli. Görevlerin belli başlı yerlerine çizme, pantolonlar vs. var. Keşfedip onları alın. Veya direk zırh satın alın. Alacağınız hasar azalır. Kılıç faktörü de çok önemli. Oyunun bir bölümünde-büyük ihtimalle geçtiniz orayı-
gümüş kılıcınızı kaybediyorsunuz. Kendinize tekrar bir gümüş kılıç aldınız mı?
Canavarlara az hasar vermenizin bir sebebi bu olabilir. Kendinize hasarı yüksek güzel bir çelik ve gümüş kılıç alın. Dediklerimi uygulayın. Rahatça oyunu oynarsınız. Ama dediğim gibi, alışması zor. Görevler de bir hayli uğraştırıcı. Kötü mü? Tabii ki de değil ama bu kadar Witcher 2'yi sevmeme rağmen özellikle 2-3 görevde kafayı yiyecektim. Kafanıza bir şey takıldıysa yardımcı olmam için etiketleyebilirsiniz.

Hocam sayenizde gümüş kılıç alıp geçemediğim yeri geçtim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…