Sürprizbozan Witcher 2 Cynthia ile yapılan diyalog gereksiz miydi?

• Konuyu başlatan Aqff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 64
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aqff

Hectopat
Witcher 2'yi anlık olarak bitirmiş bulunmaktayım ama aklıma bir nokta takıldı. Başlık sorunluysa kusura bakmayın, nasıl soracağımı bilemedim. :D

Letho'yla son karşılaşmadan birkaç görev önce Cynthia ile "Loc Muinne Sırları" görevini beraber tamamladıktan sonra bir kısımda Letho'ya güvenme diyor. Normalde Cynthia çok güvenilir değil evet ama sonrasında ki yakınlaşmalardan güvenimi kazanmıştı. Bu bilgiyle Letho'ya giderken Letho'yu öldürmeye daha yakın hissederek gitmiştim. Son konuşmalarda Yennefer'a ettiği yardımları, eski dostlukları dinleyince arada kaldım ama Cynthia'nın güvenme demesi çok ikilemde bırakmıştı. Karar veremeyince internetten biraz bakayım dedim ve öldürmezsek Witcher 3'te bir görevde yardım ettiği spoilerını yedim. Demek ki öldürmezsek kötü bir şey olmuyormuş diye düşünerek öldürmeme kararı aldım. Benim sorum burada Letho ölsün mü ölmesin mi den ziyade Cynthia'nın verdiği bilgi gereksiz bir bilgi miydi? Yoksa kaçırdığım bir yer mi oldu?

Muhtemelen boş bir kuruntu oldu kafamda ama madem etkisi yoktu neden öyle bir diyalog geçti anlamış değilim, beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı