Oyun açıkken görev yöneticisini atar mısınız?
Kaspersky harici her şeyi kapattım. Onu da kapatayım mı?
Oyun açıkken görev yöneticisini atar mısınız?
Kaspersky harici her şeyi kapattım. Onu da kapatayım mı?
@Afelyoss Dostum mesajımı görmedin mi? Sistemini belirt lütfen. Ona göre bir şeyler söyleyelim.
Öncelikle oyunun istediği sistem gereksinimlerini çok takma, ya düşük ister ya da çok yüksek. Örnek olarak Teardown 1660 super istiyor fakat GT 1030 ile çok rahat oynuyorum. Sistemin Witcher 2'yi oynatabilir kapasitede fakat nasıl 20 fps aklım almıyor. Aklıma gelen bir ihtimal crack olması, diğer bir ihtimal oyunun ayarlarında çok gereksiz bir şeyler açık ki böyle oldu. Attığınız SS değil de oyunun içinde ayarlama yapabileceğiniz bir sekme varsa orayı atar mısın?Eki Görüntüle 1049032
Öncelikle ayarlar bu şekilde.
Eki Görüntüle 1049040
Kuzenim de oynamış bu oyunu onun sistemi benden kat kat yüksek ama o bile 30 FPS.
Atıyorum hocam kahvaltıdaydım.
Intel Pentium G4560
AMD Radeon HD 5500 Series
4 GB Ram
1 GB VRAM
500 GB HDD
Windows 10
Oyunun istediği
- İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7.
- İşlemci: Intel 2.2 GHz Çift Çekirdek veya AMD 2.5 GHz Çift Çekirdek.
- Bellek: 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)
- Ekran Kartı: GeForce 8800 (512 MB) veya Radeon HD3850 (512 MB)
- DirectX®:
- Sabit Disk: 25GB
Öncelikle oyunun istediği sistem gereksinimlerini çok takma, ya düşük ister ya da çok yüksek. Örnek olarak Teardown 1660 super istiyor fakat GT 1030 ile çok rahat oynuyorum. Sistemin Witcher 2'yi oynatabilir kapasitede fakat nasıl 20 fps aklım almıyor. Aklıma gelen bir ihtimal crack olması, diğer bir ihtimal oyunun ayarlarında çok gereksiz bir şeyler açık ki böyle oldu. Attığınız SS değil de oyunun içinde ayarlama yapabileceğiniz bir sekme varsa orayı atar mısın?
Attığın SS'de gelişmiş ayarları göster seçeneği var, onu tikleyip SS atar mısın.
Attığın SS'de gelişmiş ayarları göster seçeneği var, onu tikleyip SS atar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.