Witcher 2 FPS arttırmak

İşletim sistemi
Windows 10
fsdbgd.PNG

Öncelikle ayarlar bu şekilde.

Ekran Alıntısı.PNG

Kuzenim de oynamış bu oyunu onun sistemi benden kat kat yüksek ama o bile 30 FPS.
@Afelyoss Dostum mesajımı görmedin mi? Sistemini belirt lütfen. Ona göre bir şeyler söyleyelim.

Atıyorum hocam kahvaltıdaydım.
Intel Pentium G4560
AMD Radeon HD 5500 Series
4 GB Ram
1 GB VRAM
500 GB HDD
Windows 10

Oyunun istediği

• İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7.
  • İşlemci: Intel 2.2 GHz Çift Çekirdek veya AMD 2.5 GHz Çift Çekirdek.
  • Bellek: 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)
  • Ekran Kartı: GeForce 8800 (512 MB) veya Radeon HD3850 (512 MB)
  • DirectX®:
  • Sabit Disk: 25GB

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1049032

Öncelikle ayarlar bu şekilde.

Eki Görüntüle 1049040

Kuzenim de oynamış bu oyunu onun sistemi benden kat kat yüksek ama o bile 30 FPS.

Atıyorum hocam kahvaltıdaydım.
Intel Pentium G4560
AMD Radeon HD 5500 Series
4 GB Ram
1 GB VRAM
500 GB HDD
Windows 10

Oyunun istediği

• İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7.
  • İşlemci: Intel 2.2 GHz Çift Çekirdek veya AMD 2.5 GHz Çift Çekirdek.
  • Bellek: 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)
  • Ekran Kartı: GeForce 8800 (512 MB) veya Radeon HD3850 (512 MB)
  • DirectX®:
  • Sabit Disk: 25GB
Öncelikle oyunun istediği sistem gereksinimlerini çok takma, ya düşük ister ya da çok yüksek. Örnek olarak Teardown 1660 super istiyor fakat GT 1030 ile çok rahat oynuyorum. Sistemin Witcher 2'yi oynatabilir kapasitede fakat nasıl 20 fps aklım almıyor. Aklıma gelen bir ihtimal crack olması, diğer bir ihtimal oyunun ayarlarında çok gereksiz bir şeyler açık ki böyle oldu. Attığınız SS değil de oyunun içinde ayarlama yapabileceğiniz bir sekme varsa orayı atar mısın?

Öncelikle oyunun istediği sistem gereksinimlerini çok takma, ya düşük ister ya da çok yüksek. Örnek olarak Teardown 1660 super istiyor fakat GT 1030 ile çok rahat oynuyorum. Sistemin Witcher 2'yi oynatabilir kapasitede fakat nasıl 20 fps aklım almıyor. Aklıma gelen bir ihtimal crack olması, diğer bir ihtimal oyunun ayarlarında çok gereksiz bir şeyler açık ki böyle oldu. Attığınız SS değil de oyunun içinde ayarlama yapabileceğiniz bir sekme varsa orayı atar mısın?

Steam.

yukyjkjuykloyıjuyo.PNG

Oyun içi sadece mouse hassasiyeti gibi basit ayarlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı