Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #11 Burada yan görevlerden birini yapmanız gerekiyor. Sile ile anlaşma vs. Yan görevlere gidin ve ana görevle bağlantısı olan görevi seçin.
Burada yan görevlerden birini yapmanız gerekiyor. Sile ile anlaşma vs. Yan görevlere gidin ve ana görevle bağlantısı olan görevi seçin.
iAlp03 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 734 Çözümler 3 3 Ocak 2022 #12 Aeronight dedi: Burada yan görevlerden birini yapmanız gerekiyor. Sile ile anlaşma vs. Yan görevlere gidin ve ana görevle bağlantısı olan görevi seçin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Neyi bulmam gerektiğini buldum Thaler'in kendisini veya evini ama evini bulamıyorum yerini bilen var mı? Son düzenleme: 2 Ocak 2022
Aeronight dedi: Burada yan görevlerden birini yapmanız gerekiyor. Sile ile anlaşma vs. Yan görevlere gidin ve ana görevle bağlantısı olan görevi seçin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Neyi bulmam gerektiğini buldum Thaler'in kendisini veya evini ama evini bulamıyorum yerini bilen var mı?
Carazima Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #13 Bende aynı sorunu yaşıyorum philippa eilhart Evine gidiyorum elfler girmeme izin vermiyor