Witcher 2 hala alınır mı?

Oynanır, gayet güzel bir oyundur ama uzun sürer oyuna bağlanmak.
Başlarda sıkılıp "Bu ne ya?" deyip bırakmayın, ortalarına doğru sarar.
Sonra Witcher 3 oynamadan duramazsınız, Witcher 1 hikayesini dinlemenizi de öneririm.

Keşke Witcher 2 almak yerine çiğ köfte yeseydim. Oyunda ilk kale yerini bile geçemedim.
Ben de geçemedim dövüş sistemi filan çok karmaşık geldi ayrıca oyunu severek oynaman için RPG türünü bayağı sevmen lazım anladığım kadarıyla.

Şahsen ben 3'üncü oyunu da oynamadım ama bunun sebebi oyundan çok içerisinde büyü, büyücü gibi şeyler içeren şeylere çok nadir 1-2 şey hariç katlanamamamdır. (RPG'yi çok severim oysaki)

Witcher 3'te Türkçe alt yazı var gözüküyor. Seslendirme için mi demiştiniz?

Seslendirme için değil, en son hatırladığımda yoktu yamayla yapılıyordu o zaman şu an direkt gözükmesi iyi, keşke seslendirmede Türkçe olsaydı müthiş olurdu

Witcher 2 çok iyi değil ama ben Witcher 3'ü şiddetle öneririm, hikayesi muhteşem, Türkçe yama da yaptın mı zaten grafikleri falan da iyi oyun bayağı sarıyor benim düşünceme göre.

Oyun zaten Türkçe değil mi

Witcher 3'te Türkçe alt yazı var gözüküyor. Seslendirme için mi demiştiniz?

Seslendirme için Türkçe yama bulamazsınız maalesef.

Witcher 2 çok iyi değil ama ben Witcher 3'ü şiddetle öneririm, hikayesi muhteşem, Türkçe yama da yaptın mı zaten grafikleri falan da iyi oyun bayağı sarıyor benim düşünceme göre.
Türkçe altyazı zaten oyunun ayarlarında var.

Witcher 3'te Türkçe altyazı var gözüküyor. Seslendirme için mi demiştiniz ?
Dublaj olması imkansız böyle şeyler için hem de 3. parti ise. Oyunun çıkışında türkçe dublaj olsa sorun olmaz bkz. Uncharted 3.

Fakat arkadaş muhtemelen altyazıdan bahsetmiş ve sizde zaten oyun içinde olduğunu söylemişsiniz.

Bu arada yukarıda birisi daha söylemiş ama tekrar söyleyeyim oyunun optimizasyonu berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…