Witcher 2 hala alınır mı?

Merhaba, benim CS:GO oynayarak, cüzi miktarlarda kazandığım paralar ile eski ama bilinen, oynamadığım oyunları alma gibi bir zevkim var. (Hepinize tavsiye ederim oyun oynayarak oyun satın almak gibisi yok.)
Tam olarak 4.84 TL oldu. Sonbahar indirimlerinde bu fiyata Witcher 2 alınabildiğini gördüm. Sizce Witcher 2 hala alınıp oynanır mı, yoksa "amann bu da böyle bir şey işte" deyip bırakacağım bir oyun mu?

Not: Lütfen 2020 standartlarında değerlendiriniz.
Oynanır, gayet güzel bir oyundur ama uzun sürer oyuna bağlanmak.
Başlarda sıkılıp "Bu ne ya?" deyip bırakmayın, ortalarına doğru sarar.
Sonra Witcher 3 oynamadan duramazsınız, Witcher 1 hikayesini dinlemenizi de öneririm.

Keşke Witcher 2 almak yerine çiğ köfte yeseydim. Oyunda ilk kale yerini bile geçemedim.
Ben de geçemedim dövüş sistemi filan çok karmaşık geldi ayrıca oyunu severek oynaman için RPG türünü bayağı sevmen lazım anladığım kadarıyla.

Şahsen ben 3'üncü oyunu da oynamadım ama bunun sebebi oyundan çok içerisinde büyü, büyücü gibi şeyler içeren şeylere çok nadir 1-2 şey hariç katlanamamamdır. (RPG'yi çok severim oysaki)

Witcher 2 çok iyi değil ama ben Witcher 3'ü şiddetle öneririm, hikayesi muhteşem, Türkçe yama da yaptın mı zaten grafikleri falan da iyi oyun bayağı sarıyor benim düşünceme göre.

Oyun zaten Türkçe değil mi😃

Witcher 3'te Türkçe alt yazı var gözüküyor. Seslendirme için mi demiştiniz?

Seslendirme için Türkçe yama bulamazsınız maalesef.

Witcher 2 çok iyi değil ama ben Witcher 3'ü şiddetle öneririm, hikayesi muhteşem, Türkçe yama da yaptın mı zaten grafikleri falan da iyi oyun bayağı sarıyor benim düşünceme göre.
Türkçe altyazı zaten oyunun ayarlarında var.

Witcher 3'te Türkçe altyazı var gözüküyor. Seslendirme için mi demiştiniz ?
Dublaj olması imkansız böyle şeyler için hem de 3. parti ise. Oyunun çıkışında türkçe dublaj olsa sorun olmaz bkz. Uncharted 3.

Fakat arkadaş muhtemelen altyazıdan bahsetmiş ve sizde zaten oyun içinde olduğunu söylemişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı