Witcher serisine ilk defa başlayacağım, direkt Witcher 3'den dalacaktım ama bir arkadaşım hikayeyi daha iyi anlamak adına önce Witcher 2 sonra Witcher 3 oyna dedi ama oyun eski olduğu için kanser olur muyum bilmiyorum, ben yine de indirimdeyken aldım Witcher 2'yi. Sizce hala oynanır mı yoksa direkt Witcher 3'den mi başlamalı?
Witcher serisine ilk defa başlayacağım, direkt Witcher 3'den dalacaktım ama bir arkadaşım hikayeyi daha iyi anlamak adına önce Witcher 2 sonra Witcher 3 oyna dedi ama oyun eski olduğu için kanser olur muyum bilmiyorum, ben yine de indirimdeyken aldım Witcher 2'yi. Sizce hala oynanır mı yoksa direkt Witcher 3'den mi başlamalı?
Oynanması lazım diye düşünüyorum. Çok eski de değil. Witcher evrenine en azından aşina olursun. Karakterler diğer bölümde karşına çıktığında yabancılık çekmezsin. Bence oyna. Zevk aldım ben oynarken.
Her şey grafik ve oynanış değildir. Oynama diyenleri hiç dikkate alma. Aradığın şey Witcher evrenine girmekse ve sağlam bir hikayeyse 1. ve 2. oyun çok rahat bir şekilde günümüzde oynanır. Zaten bu iki oyunda açık dünya değil ve kapalı sınırlı alanlarda geçiyor. Bitirmeye kalktığın zaman bir işkenceye dönüşmesi söz konusu değil.