Çözüldü Sürprizbozan Witcher 2 hikayede ilerlenemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle bazı arkadaşlar için spoiler içerebilir o yüzden okumasınlar. En son Triss'in bandanasını bulmuştum, onu Eilhart'a vermemi istiyor ama kadın hasta ve odasına beni sokmuyorlar, iyileştirmek için de kraliyet kanı istiyor, onun için de Stennis'in odasına gittim fakat sanırım yanlış cevaplar vermem üzerine adam sinirlenip beni odadan kovdu :D, nasıl ilerlemem gerekiyor, ayrıca hazır konu açmışken sorayım, maden görevi için arıkovanı bombası istiyor, nasıl elde ediyoruz?

DİKKAT SÜPRİZBOZAN OLABİLİR!
Yanlış hatırlamıyorsam eğer Stennis'i linçlettirirsek o zaman direkt vücüdundan alabiliyorduk ama eğer linçlettirmeyip hayatını kurtarırsak o zamanda Henselt'i ikna etmemiz gerekiyordu. Bomba içinse tüccarlardan yapılış tarifini alıyorduk. Bazı yerlerden kesin emin değilim hocam en son 2 yıl önce oynamıştım dediklerim olmazsa veyahut yanlış hatırlıyorsam oyunun wiki sayfasınada bakmanızda fayda olabilir.
GÖREV: Royal Blood
ARIKOVANI BOMBASI: Grapeshot

DİKKAT SÜPRİZBOZAN OLABİLİR!
Yanlış hatırlamıyorsam eğer Stennis'i linçlettirirsek o zaman direkt vücüdundan alabiliyorduk ama eğer linçlettirmeyip hayatını kurtarırsak o zamanda Henselt'i ikna etmemiz gerekiyordu. Bomba içinse tüccarlardan yapılış tarifini alıyorduk. Bazı yerlerden kesin emin değilim hocam en son 2 yıl önce oynamıştım dediklerim olmazsa veyahut yanlış hatırlıyorsam oyunun wiki sayfasınada bakmanızda fayda olabilir.
GÖREV: Royal Blood
ARIKOVANI BOMBASI: Grapeshot
Harikasın hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı