The Witcher 1 ve 2'yi Oynamadan Direk 3 Oynansa Hikayede Kopukluk Yaşanır mı?

Yeterli bütçe ve vaktin varsa bence önce kitapları oku sonra oyuna başla. Ben oyundan sonra kitapları okudum. Keşke önce kitapları okusaydım dedim. Kitaplara çok gönderme var. Bazı yan görevleri kitabı okuduktan sonra anladım bundan dolayı diye.

Yeterli bütçe ve vaktin varsa bence önce kitapları oku sonra oyuna başla. Ben oyundan sonra kitapları okudum. Keşke önce kitapları okusaydım dedim. Kitaplara çok gönderme var. Bazı yan görevleri kitabı okuduktan sonra anladım bundan dolayı diye.
Oyuna daha başlamadım bu önerinizi dikkate alacağım.

Ben 1 ile 2 yi bilmeden Witcher 3'ü oynadım baya ileri gittim hiç zorlanmadım ya tahmin edebiliyorsun konuşmalardan zaten eskilerin konusunu açıyorlar ama ara verdim sonra tekrar başlayacağım sıfırdan bu sefer seçimleri daha değişik yapacağım :)

Özetlerini okursan az çok belki anlarsın ama direkt 3'ten başlayan birçok kişinin oyunun başlarında sıkıldığını gördüm. Bu da karakterlere, olaylara yeterince hakim olmadıklarından diye düşünüyorum.
Yani ilk 2 oyunu da oynamanı tavsiye ederim, evrene hakim olunca oynaması daha keyifli olur. Her ne kadar W2 beni combat nedeniyle feci delirttiğinden o oyuna karşı bir soğuk olsam da oynamanı tavsiye ederim. Witcher 1 ise hikayesi, atmosferi ve müzikleriyle kaliteli bir oyundur. Tabii eski oyunları oynamakta zorlanan biriysen belki başlarda alışmakta sıkıntı çekebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı