Witcher 2 silinirse Witcher 3 de etkilenir mi?

Makaleler
4
Bilgisayarımda yer açmak için Witcher 1'i ve Witcher 2'yi silmek istiyorum, ancak önceki oyunlarda yaptığım kararların silineceğinden korkuyorum. Witcher 1'deki kaydımı Witcher 2'ye aktarmıştım, Witcher 3'e başlayınca da Witcher 2'deki kaydımı Witcher 3'e aktardım. Önceki 2 oyunu silersem Witcher 3 etkilenir mi?

Forumdaki birkaç konuya baktım, Witcher 2 kaydını Witcher 3'e aktarırsak Witcher 2'deki kararlarımız hakkında soru cevap yapıyormuşuz oyunun başında. Bende böyle bir şey olmadı?
Oyunun başında Emhyr'in huzuruna çıkmadan önce banyo sahnesinde senin yanına gelen adamın sana sorular sorması lazım aslında, bir şeyler yanlış gibi.

Oyunun başında Emhyr'in huzuruna çıkmadan önce banyo sahnesinde senin yanına gelen adamın sana sorular sorması lazım aslında, bir şeyler yanlış gibi.
Evet o bölüme geldim, hatta Ciri'yi bulmak için Kanlı Baron'un yanına gittiğim bölümdeyim şu an. Bir sıkıntı mı var?

Evet o bölüme geldim, hatta Ciri'yi bulmak için Kanlı Baron'un yanına gittiğim bölümdeyim şu an. Bir sıkıntı mı var?
Evet, öyle gözüküyor. O sahnede verdiği kararlar ileride Letho gibi karakterlerin gözüküp, gözükmemesine etki ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı