Witcher 2 silinirse Witcher 3 de etkilenir mi?

Makaleler
4
Bilgisayarımda yer açmak için Witcher 1'i ve Witcher 2'yi silmek istiyorum, ancak önceki oyunlarda yaptığım kararların silineceğinden korkuyorum. Witcher 1'deki kaydımı Witcher 2'ye aktarmıştım, Witcher 3'e başlayınca da Witcher 2'deki kaydımı Witcher 3'e aktardım. Önceki 2 oyunu silersem Witcher 3 etkilenir mi?

Hocam kayranı kesmeden önceki bölümlerdeyim benden canavarlar için gümüş kılıç istiyor fakat bende gümüş kılıç şeması yok nereden edinebilirim 2 gündür bunla uğraşıyorum zevkle oynadığım oyundan soğudum.
Yanlış hatırlamıyorsam Flotsam'daki zanaatkarlardan parayla şema veya kılıç satın alman gerek, oyun doğrudan nasıl elde edeceğini anlatmıyor. Gizli görev gibi bir şey yani, Witcher 2'nin bu tarz görevleri yüzünden oyundan soğuyanlar var.

Bilgisayarımda yer açmak için Witcher 1'i ve Witcher 2'yi silmek istiyorum, ancak önceki oyunlarda yaptığım kararların silineceğinden korkuyorum. Witcher 1'deki kaydımı Witcher 2'ye aktarmıştım, Witcher 3'e başlayınca da Witcher 2'deki kaydımı Witcher 3'e aktardım. Önceki 2 oyunu silersem Witcher 3 etkilenir mi?

Hocam Witcher 3 ile ilgili bir şey soracağım. Ben şimdi sisler adasna gidip Ciri'yi kurtarıcam. Şu ana kadar philipahı hiç görmedim. Radovidi djikstrayı öldürmedim. Radovidi öldürme seçeneği kaer morhen savaşından sonramı geliyor. Nilfgardın savaşı kazanmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı