Witcher 2 sis çıkışı nerede?

stampylongear

Hectopat
Bu hayaletli sisin bir girişi imleçle tuttuğum yerde şu an ordan giriyorum. Ama öbür tarafa geçmem lazım bu lanet oyunun sisinde öbür çıkışı nerede? Her tarafı gezdim bulamadım nefret ediyorum böyle harita verip yön arattıran oyunlardan.

1738971914224.jpeg 1738971934879.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hayaletli sisin bir girişi imleçle tuttuğum yerde şu an oradan giriyorum. Ama öbür tarafa geçmem lazım bu lanet oyunun sisinde öbür çıkışı nerede? Her tarafı gezdim bulamadım nefret ediyorum böyle harita verip yön arattıran oyunlardan.

Eki Görüntüle 2418479Eki Görüntüle 2418480

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu ilk girdiğimiz zaman. Ben bu videodaki 18:00 gibi ikinci kez giriyorum çıkışı 21:34'te aynı yere gidiyorum videodaki gibi bana çıkış açılmıyor. Neyi eksik yapıyorum çözemedim.

Eksik yaptığım bir görev varmış eşyaları toplamamışım 3/3 yapmamışım. Şimdi onları topladım sisten çıkabildim ama bu seferde sisten çıkmadan önce başka bir görev olduğunu gösteriyor haritada. Gidiyorum birebir aynı yere hiçbir şey gerçekleşmiyor karşımda. Bu görev bitmedi gözüktüğü için sisten çıkarken tekrar buraya gönderiyor ama yok hiçbir şey olmuyor burda.

1739146522608.jpeg

Bugta kalmış. Orayı hiç umursamadan sisten geçtim biraz devam edince sinematik sahne ile direkt yeni görev geldi zaten.

Son düzenleme:
Hocam bu ilk girdiğimiz zaman. Ben bu videodaki 18:00 gibi ikinci kez giriyorum çıkışı 21:34'te aynı yere gidiyorum videodaki gibi bana çıkış açılmıyor. Neyi eksik yapıyorum çözemedim.

Eksik yaptığım bir görev varmış eşyaları toplamamışım 3/3 yapmamışım. Şimdi onları topladım sisten çıkabildim ama bu sefer de sisten çıkmadan önce başka bir görev olduğunu gösteriyor haritada. Gidiyorum birebir aynı yere hiçbir şey gerçekleşmiyor karşımda. Bu görev bitmedi gözüktüğü için sisten çıkarken tekrar buraya gönderiyor ama yok hiçbir şey olmuyor burada.

Eki Görüntüle 2420377

Bugta kalmış. Orayı hiç umursamadan sisten geçtim biraz devam edince sinematik sahne ile direkt yeni görev geldi zaten.

Witcher 2 fazlasıyla buglu bir oyun malum eskidi artık. Bölümü geçtiğinize sevindim ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı