Experience Aloy’s legendary quest to unravel the mysteries of a future Earth ruled by Machines. Use devastating tactical attacks against your prey and explore a majestic open world in this award-winning action RPG!
store.steampowered.com
Oynamadıysanız bu oyunu öneriyorum. Açık dünyası sizi tatmin edecektir.
Ben yan görevler dahil Witcher 3'ü 130 saatte bayıla bayıla bitirdim ve oyun bittiği zaman içime bir boşluk düştü, keşke hiç bitmeseydi dedim. RDR2'nin bundan daha iyi bir his yaşatacağını sanmıyorum, bu arada RDR2'nin her şey dahil oynama süresi kaç saat?
Ben oyunu %83 ile bitirdim yaklaşık 60 saatimi aldı 1-2 yan görev kalmıştı. RDR2'nin sonuna geldiğine ben ne yapacağımı bilmiyordum oyunun sonu aşırı güzeldi bence eğer oyunu benim gibi başlarda severseniz zaten sonda bayağı boşlukta hissedersiniz.
RDR2 önerebilirim ama Vahşi Batı formatını da sevmeniz gerekir. Ben mesela Western hastası da bir insanım ve bu oyunu ön sipariş döneminde satın almıştım. Büyük bir keyifle oynamıştım. He fantastik kültür seven yanımda da Witcher 3: Wild Hunt ve TES V: Skyrim'in yerleri bambaşka. Hikayeleri, ayrıntıları, açık dünyaları, uzun oynanış süreleri açısından değerli oyunlar.
Orta Çağ ve Vahşi Batı temalı oyunları severim, bu yüzden yüksek ihtimalle RDR2'yi seveceğim. Ama hiçbir oyunun benim için Witcher 3 kadar iyi olacağını sanmıyorum.
Experience Aloy’s legendary quest to unravel the mysteries of a future Earth ruled by Machines. Use devastating tactical attacks against your prey and explore a majestic open world in this award-winning action RPG!
store.steampowered.com
Hikaye tasarımı nasıl? Bu oyunu düşünmüyor değilim. Çok tekrar eden bir yapısı varmış deniliyor, doğru mu? Death Stranding oyununu sevmiştim, bunu da sevebilirim diye düşünüyorum. Aynı motoru kullanıyorlar.
Ben yan görevler dahil Witcher 3'ü 130 saatte bayıla bayıla bitirdim ve oyun bittiği zaman içime bir boşluk düştü, keşke hiç bitmeseydi dedim. RDR2'nin bundan daha iyi bir his yaşatacağını sanmıyorum, bu arada RDR2'nin her şey dahil oynama süresi kaç saat?
Kanser olmayacaksan ve önündeki çitten atlamak göreve gitmek yerine 10 kilometre dolanıp spor yapıp göreve gideceksen ((zıplama yok )) Witcher 1 oynayabilirsin.
store.steampowered.com
Şu an ki fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Tüm görevleri bitirdim. Yaklaşık 70 adet başarımdan 60 tanesini falan tamamladım. Gerçekten özel bir oyun ama indirimli şekilde 60 TL bandına aldığımda çok makuldü. 275 TL verilmemeli.
Orta Çağ ve Vahşi Batı temalı oyunları severim, bu yüzden yüksek ihtimalle RDR2'yi seveceğim. Ama hiçbir oyunun benim için Witcher 3 kadar iyi olacağını sanmıyorum.
Bu biraz hissiyat ile alakalı. Kendi listemi hazırlasam Skyrim'i de ben en tepeye yazarım. He diğerlerinden de kesinlikle keyif aldım ama benim için Skyrim'in yeri başka. O nüansta bir durum vardır.
Hikaye tasarımı nasıl? Bu oyunu düşünmüyor değilim. Çok tekrar eden bir yapısı varmış deniliyor, doğru mu? Death Stranding oyununu sevmiştim, bunu da sevebilirim diye düşünüyorum. Aynı motoru kullanıyorlar.
Kanser olmayacaksan ve önündeki çitten atlamak göreve gitmek yerine 10 kilometre dolanıp spor yapıp göreve gideceksen ((zıplama yok )) Witcher 1 oynayabilirsin.
Witcher 1'i 45 saatte zevk alarak oynayıp bitirdim zaten, ama Witcher 2 ve 3'ten sonra oyun çok kötü ve hantal geldi. Oyuna tekrar başladım derken Chapter 2'de bıraktım.
Oyun kargoculuktan ibaret değil hocam. Millet oyuna MNG kargo gibi bakınca üzülüyorum. Kargoyu taşımanın zorluğu, ciddi anlamda güzel olan hikayesi, aşırı güzel olan atmosferi yetiyor.