Witcher 2 ve 3'ten Aldığım Zevki Başka Hiçbir Oyundan Alamıyorum

• Konuyu başlatan Lyrinx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 2.907
İkinci bitirişimde yan görev yapmadım, full story gittim DLC'lere geçeyim bir an önce diye.
Ben de şu an aynı durumu yaşıyorum, yan görev yapmak yerine full ana görevden yardırırsam büyük bir güç ve level farkı yaşar mıyım? Ben fazla yaşamam diye düşünüyorum, zaten yan görevler gereğinden az EXP veriyor. Witcher teçhizatı falan kasarım sadece.

Ben de şu an aynı durumu yaşıyorum, yan görev yapmak yerine Full ana görevden yardırırsam büyük bir güç ve Level farkı yaşar mıyım? Ben fazla yaşamam diye düşünüyorum, zaten yan görevler gereğinden az exp veriyor. Witcher teçhizatı falan kasarım sadece.

Ben de 5. bitirişimde sadece kontrat yan görev yapıyorum.

Soruna gelecek olursak zorluk seviyesine bağlı yaşayabilirsin ama pek sanmıyorum.

Ben de şu an aynı durumu yaşıyorum, yan görev yapmak yerine full ana görevden yardırırsam büyük bir güç ve level farkı yaşar mıyım? Ben fazla yaşamam diye düşünüyorum, zaten yan görevler gereğinden az EXP veriyor. Witcher teçhizatı falan kasarım sadece.
Zorlanmazsınız, bir tane yan görev yapmamıştım.

Ya bizlerde bir sorun var ya da oyunda. Bende dediğiniz çoğu şeyi yaşıyorum hocam. Bana da oyun hiç zor gelmiyor kafayı yiyeceğim.benim de oyuna 3.başlayışım. Daha dün kaer morhen muharebesi görevini bitirdim. Anında bir boşluk oluştu içimde. O görev o kadar güzel ki. Gerçekten hissediyorsunuz o sıcaklık duygusunu yani kaer Morhen'e gelince bütün tanıdıklarımızı falan görmek, onlarla içip kart oynamak falan. Ondan sonra savaş bölümleri aşırı iyi. Şimdiden düşünmeye başladım oyun bitince ne yapacağım ya diye. Sanki ilk oynayışımmış gibi. Oyunun zorluğu konusunda ise aynen. İmlerith boss savaşını bile hiç zorlanmadan geçtim. Oyun biraz daha zor olsun diye son kez oyun + DLC'ler bitince ng+ yapacağım. Ondan sonra biraz ara vermeye çalışacağım. Ben taktiğini buldum 1 ay falan ara veriyorum sonra yeniden başlıyorum, sıkmıyor.

Müzikleri, karakterleri, hikayesi, diyalogları, açık dünyası ve keşfetme hissi ve muhteşem grafikleri. Bu oyun benim için çok özel bir oyun. Bir oyundan fazlası. Bir başyapıt. O evren o kadar muhteşem ki. Oyuna asla 2-3 saat oynayıp da kapatamıyorum. Tabi ne olur ne olmaz yazayım bu düşüncelerim "benim yani bence". Sonra saçma sapan tartışmalar çıkıyor.

270 Saat witcher 3 oynamamdan sonra o boşluğu sadece rdr2 doldurmuştu normalde kovboy tarzı oyunlarını sevmiyorum ama bu şaheserde 250 saatim var.

@Hellblazer Aku benim anladığım kadarıyla açık dünya RPG oyuncuların çoğu bir miktar yan görev yapıp oyunu bitiyor, ardından oyunu sevmişse kalan tüm yan görevleri yapıyor. Sence bu oynanış tarzı doğru mu yanlış mı?
Ya bizlerde bir sorun var ya da oyunda. Bende dediğiniz çoğu şeyi yaşıyorum hocam. Bana da oyun hiç zor gelmiyor kafayı yiyeceğim.
Kesinlikle oyunun suçu, Witcher 2 zorluğuyla tepki çekti diye bu kadar kolay yapmış olsalar gerek Witcher 3'ü. Ama CDPR o kadar basit yapmış ki hayatında ilk defa oyun oynayan biri bile kolayca alışabilir Witcher 3'e, oyunun zorluğunun dozunu tutturamamışlar yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı