Ya bizlerde bir sorun var ya da oyunda. Bende dediğiniz çoğu şeyi yaşıyorum hocam. Bana da oyun hiç zor gelmiyor kafayı yiyeceğim.benim de oyuna 3.başlayışım. Daha dün kaer morhen muharebesi görevini bitirdim. Anında bir boşluk oluştu içimde. O görev o kadar güzel ki. Gerçekten hissediyorsunuz o sıcaklık duygusunu yani kaer Morhen'e gelince bütün tanıdıklarımızı falan görmek, onlarla içip kart oynamak falan. Ondan sonra savaş bölümleri aşırı iyi. Şimdiden düşünmeye başladım oyun bitince ne yapacağım ya diye. Sanki ilk oynayışımmış gibi. Oyunun zorluğu konusunda ise aynen. İmlerith boss savaşını bile hiç zorlanmadan geçtim. Oyun biraz daha zor olsun diye son kez oyun + DLC'ler bitince ng+ yapacağım. Ondan sonra biraz ara vermeye çalışacağım. Ben taktiğini buldum 1 ay falan ara veriyorum sonra yeniden başlıyorum, sıkmıyor. 
Müzikleri, karakterleri, hikayesi, diyalogları, açık dünyası ve keşfetme hissi ve muhteşem grafikleri. Bu oyun benim için çok özel bir oyun. Bir oyundan fazlası. Bir başyapıt. O evren o kadar muhteşem ki. Oyuna asla 2-3 saat oynayıp da kapatamıyorum. Tabi ne olur ne olmaz yazayım bu düşüncelerim "benim yani bence". Sonra saçma sapan tartışmalar çıkıyor.