Hocam işaretli yerin yakınına gidip denediniz mi, ekranda sol tık yap benzeri bir görsel çıkabilir.
Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?Hocam en dibine kadar gittim şu cüceler ayak bağı oldu hep sol tık konuş yazıyor başka bir şey yazmıyor.
Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?
Hocam, siz vergendesiniz degilmi, küfiblislerinimi diyorsunuz?
Hocam, bütün kapıları denedinizmi, anahtar arayın iyice orda kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın.Evet İorveth yolunu seçtim şu an Saskia'yı kurtarmak için madene indim yol tıkalı ama galiba bombayla patlatılması lazım.
Hocam bu arada şimdi tekrar girdim azönce mavi ekran vermişti şu an mağaranın başına attı tekrar dışarıdan alınması gereken bir şey var mı?
Hocam, bütün kapıları denediniz mi, anahtar arayın iyice orada kapı çok kafanız karışabilir, haritadan tekrar göreve bakın.
Görevi fandomdan bulun walk-through okuyabilirsiniz ya da YouTube'a yazın görevi direkt. Witcher 2 de böyle kilitleyen çok görev var hep kullanırsın.
Tünel görevi vardı bir tane tam 1 saat soldaki kapıyı görmemişim sinirden çıldıracaktım, Witcher 2 çok güzel ama bir o kadar kanser bir oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.